24.07.2025, 21:31
Niedawno miałem zapotrzebowanie tłumaczenia przysięgłego kilku dokumentów i kolega polecił mi biuro LIDARIA. Początkowo miałem pewne wątpliwości, bo różnie to bywa z usługami przez internet, ale okazało się, że naprawdę warto. Już sam kontakt zrobił na mnie dobre wrażenie – odpowiedź na zapytanie otrzymałem naprawdę szybko, dosłownie w kilkanaście minut, a cała wymiana wiadomości była jasna i rzeczowa. Na witrynie mają dokładnie opisaną ofertę, toteż łatwo się zorientować, co i jak. Oferują tłumaczenia nie tylko z najbardziej popularnych języków jak rosyjski czy chiński, ale również mniej oczywistych jak chorwacki, czeski czy koreański. Ja akurat potrzebowałem tłumaczenia z niderlandzkiego i nie było z tym najmniejszych problemów. Tłumaczenie dostałem zgodnie z ustalonym terminem, bez żadnych opóźnień, a jakość była naprawdę na poziomie. Jeśli ktoś szuka biura tłumaczeń z dobrą obsługą oraz uczciwym podejściem, to z czystym sumieniem mogę ich polecić. Z pewnością jeszcze skorzystam, jeśli będę potrzebował czegoś w przyszłości. https://lidaria.pl/