Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biurko z regulacją wysokości czy warto?
To chyba zależy od stylu pracy. U mnie wyglądało to tak, że ustawiłam sobie wysokość na samym początku i… tak już zostało ? Regulacja jest, ale w praktyce rzadko z niej korzystam. Za to samo biurko jest naprawdę wygodne, stabilne i dobrze się sprawdza. Dokupiłam jeszcze podkładkę na blat, żeby nie zniszczyć go od razu przy codziennym używaniu – i to też się sprawdziło. Jeśli zależy Ci na porządnym biurku z opcją regulacji (nawet jeśli jej nie używasz codziennie), to warto zerknąć na te propozycje na biurko elektryczne z regulacją wysokości na Deerhorn.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Biurko z regulacją wysokości czy warto? - przez amron - 30.06.2025, 13:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama