Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
catering dietetyczny warszawa
To będzie moje kolejne podejście do odejścia od cateringu. Tym razem planuje gotować obiady na 3 dni bez żadnych aplikacji, "jedynie" fitatu. Jedynie bo nie wspominam tego za dobrze ale cateringi się nudzą a tak w końcu będę jadła co chcę, mam nadzieję że pełna lodówka nie będzie kusiła tylko bo to też spory problem
Polecacie kalkulator Grega a nie wiem jaka aktywność tam wpisać?
- robię ok 10 tys kroków nie licząc biegania 3x na bieżni (2x interwał i raz wolne wybieganie
Co razem daje ok 14 tys
- przed bieganiem godzina na siłowni ćwiczenia siłowe chcę budować masę mięśniową też 3x
- 2-3x pole dance dla poczucia bycia wysportowana
Nie zależy mi aż na zejściu z kg bo przy 163 ważę 57 kg, ale ten brzuch
Ćwiczę też 20 min 4-5x w tyg na piłce od fizjoterapeuty dodatkowo na lordozę i ten wystający brzuch
Przed świętami udało mi się nawet zejść do prawidłowego poziomu tkanki tłuszczowej na brzuchu z 3 zeszłam na 1 ale teraz znów mam 2 wg tej wagi co mierzy na silowni
Oprócz tego siedzę głównie praca zdalna przy biurku, ale ruchu generalnie mam sporo w wolnym czasie
Boje się tego odejścia od cateringu ale mam chęć znów spróbować
Czy warto też wprowadzić do diety zeolit ?
Jakby ktoś ogarnięty napisał mi co wbić w fitatu to byłabym wdzięczna bo nie wiem jak to procentowo rozpisać
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
catering dietetyczny warszawa - przez Lena99 - 29.06.2021, 10:36
RE: catering dietetyczny warszawa - przez JoaU - 08.01.2024, 10:12
RE: catering dietetyczny warszawa - przez bruminka - 05.03.2024, 13:31
RE: catering dietetyczny warszawa - przez dariaa - 21.03.2024, 18:40
RE: catering dietetyczny warszawa - przez mondek24 - 23.05.2024, 20:56
RE: catering dietetyczny warszawa - przez dddyyy - 24.04.2025, 13:00
RE: catering dietetyczny warszawa - przez muffinka - 01.06.2025, 09:08
RE: catering dietetyczny warszawa - przez boszka - 25.07.2025, 11:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama