Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ubezpieczenie na auto
Marzy mi się zakup nowego autka, w sumie pierwszego swojego. Ale mam zagwozdkę jakie będę musiał płacić ubezpieczenie i czy w ogóle przysługują mi jakieś zniżki. Wiem, że  ubezpieczenie samochodu oc Compensa należy do tych obowiązkowych ale widzę też że ubezpieczyciel ma ofertę na AC, szyby, opony, NNW. Czy to wszystko warto kupić? I czy ta firma jest w porządku na zakup takiej polisy? Dajcie koniecznie znać
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomości w tym wątku
Ubezpieczenie na auto - przez pietro - 01.03.2025, 02:20
RE: Ubezpieczenie na auto - przez as841 - 04.04.2025, 00:24
RE: Ubezpieczenie na auto - przez zosia898 - 28.04.2025, 14:58
RE: Ubezpieczenie na auto - przez karol33332 - 17.07.2025, 07:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama