Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukasz pracy?
Lightbulb 
Od dłuższego czasu szukałem pracy w okolicy, ale bez większych sukcesów. Wysyłałem CV, chodziłem na rozmowy, ale nic konkretnego nie wychodziło. Dopiero gdy kolega polecił mi Giełda Pracy w Radio Leliwa, moje poszukiwania nabrały sensu. Na stronie znalazłem aktualne oferty pracy, które były dopasowane do mojego doświadczenia. Już po tygodniu miałem propozycję pracy, która mnie satysfakcjonuje. Polecam giełda pracy każdemu, kto szuka pracy w okolicy. To naprawdę skuteczne narzędzie, które łączy pracodawców z pracownikami. Dzięki temu miejscu znalazłem to czego szukałem!
Odpowiedz
Lightbulb 

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomości w tym wątku
Szukasz pracy? - przez Marcin0402 - 19.02.2025, 16:08
RE: Szukasz pracy? - przez cowynato - 21.06.2025, 16:16
RE: Szukasz pracy? - przez pietro - 01.07.2025, 02:48
RE: Szukasz pracy? - przez roksanaxxx - 09.07.2025, 12:00
RE: Szukasz pracy? - przez Mysz - 27.07.2025, 21:08
RE: Szukasz pracy? - przez Madzik - 31.07.2025, 08:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama