Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki środek do czyszczenia toalet poradzi sobie z kamieniem?
Cześć!

Mam poważny problem z osadem w toalecie i żadne domowe sposoby nie dają rady. ? Mieszkam w rejonie, gdzie mamy bardzo twardą wodę i mimo regularnego czyszczenia, w muszli pojawia się gruby, żółtawy osad z kamienia. Próbowałem octu, sody, nawet specjalnych kostek do spłuczki, ale to wszystko działa tylko na chwilę.

Czy możecie polecić środek do czyszczenia toalet, który faktycznie rozpuszcza kamień i nie wymaga godzinnego szorowania? Najlepiej coś, co wystarczy wlać na noc, a rano toaleta będzie wyglądać jak nowa. Nie mam już siły walczyć z tym osadem, więc liczę na Wasze sprawdzone sposoby! ??
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomości w tym wątku
Jaki środek do czyszczenia toalet poradzi sobie z kamieniem? - przez misiekxo - 31.01.2025, 12:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama