Cześć. Z przekonaniem rekomenduję system DbM Payments - https://dbm.org.pl/script-php-dbmpayments.html każdemu, kogo interesuje sprzedaż plików cyfrowych. Korzystam z tego oprogramowania od dłuższego czasu i muszę stwierdzić, że to ogromna wygoda. Wszystko dzieje się samoczynnie – od zaksięgowania płatności aż po transfer plików do klienta. Dzięki zintegrowaniu z Przelewy24 Mam pewność, że transakcje są szybkie jak i również bezpieczne. Ów system pozwala mi zaoszczędzić mnóstwo czasu, a co najważniejsze – mogę całkowicie skoncentrować się na rozwijaniu mojego biznesu. Jeżeli sprzedajesz audiobooki, grafiki czy kursy online, to narzędzie jest skrojone pod Twoje potrzeby.
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
|
Oprogramowanie dla firm
|
|
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości