Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czy ta kawa moze smakowac?
Moją ulubiona kawą do tej pory byla cafe latte.. pijam w domu, w restauracjach i na wyjazdach.. czasem tez w gosciach [Obrazek: big-smile.png] Jednak ostatnio na konferencji zamowilam z ciekawosci cos innego o malo znanej mi nazwie flat white (chyba tak sie to pisz). Kawa oczarowala mnie dogłębnie.. Niestety nie umiem wykonac jej samodzielnie w domu a latanie codziennie do kawiarni przekracza moje mozliwosci finansowe. Jak zrobic taka kawe by byla chociaz podobna do tej ktora mialam przyjemnosc skosztowac?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomości w tym wątku
czy ta kawa moze smakowac? - przez szkocja - 04.12.2018, 11:51
RE: czy ta kawa moze smakowac? - przez Veronica - 04.12.2018, 14:19
RE: czy ta kawa moze smakowac? - przez piratka - 04.12.2018, 17:07
RE: czy ta kawa moze smakowac? - przez mondek24 - 07.12.2018, 17:11
RE: czy ta kawa moze smakowac? - przez dama89 - 05.02.2019, 14:10
RE: czy ta kawa moze smakowac? - przez Luśka - 23.04.2019, 20:03
RE: czy ta kawa moze smakowac? - przez dzesika - 28.06.2019, 00:12
RE: czy ta kawa moze smakowac? - przez Anulka - 05.07.2019, 08:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama