Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lubisz grać w gry online?
Skoro już natrafiłem na taki wątek to pomyślałem, że dorzucę tutaj trochę od siebie Wink Dla mnie dobry internet to naprawdę podstawa ponieważ na co dzień sporo czasu poświęcam na gry online - czy to na konsoli czy laptopie. Jest to moje główne hobby. Na szczęście obecnie posiadam światłowód, więc internet do grania jest idealny Wink Jeśli macie jakieś wątpliwości lub szukacie informacji na temat światłowodu to śmiało zerknijcie na ten artykuł: https://www.nexera.pl/pl/articles/wplyw-...148442196/ Może akurat się przyda!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy lubisz grać w gry online? - przez bettyvill - 11.01.2024, 22:40
RE: Czy lubisz grać w gry online? - przez nadiafish - 11.01.2024, 23:26
RE: Czy lubisz grać w gry online? - przez Ideolo - 28.01.2024, 17:57
RE: Czy lubisz grać w gry online? - przez tkmkula - 16.02.2024, 19:49
RE: Czy lubisz grać w gry online? - przez samba66 - 24.06.2025, 11:21
RE: Czy lubisz grać w gry online? - przez mondek24 - 30.06.2025, 09:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama