29.11.2023, 10:31
Jak w temacie. Co nosicie? Co jest dla Was wygodniejsze?
|
Okulary czy soczewki kontaktowe
|
|
29.11.2023, 10:31
Jak w temacie. Co nosicie? Co jest dla Was wygodniejsze?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.11.2023, 13:01
Oj roznie. Nie mogę tutaj napisać czy wygodniejsze są dla mnie soczewki czy okulary bo nosze i te i te. Sa dni podczas których mam zmęczone oczy i lepiej sprawdzają mi sie okulary Sa dni podczas których wolę soczewki (szzczególnie teraz kiedy noszę maseczkę oraz okulary mi parują).
W lecie oczywiscie noszę okulary przeciwsłoneczne. Będe musiał swoją drogą niedługo wybrać się na badanie wzroku, dawno już nie byłem. Jeśli szukalibyście salonów optycznych do badania wzroku, polecam tę siec https://hasztagoptykwawrzon.pl/debica/
01.12.2023, 11:29
A co powiecie na acuvue 1 day moist for astigmatism ?
05.12.2023, 23:02
Dla mnie dużo wygodniejszym rozwiązaniem są soczewki kontaktowe. Sama noszę od jakiegoś czasu soczewki proclear 1 day - są to soczewki jednodniowe, które zapewniają mi ogromny komfort. Nie trzeba ich bowiem czyścić ani martwić się o ich właściwe przechowywanie itp.
18.12.2023, 13:25
W kwestii soczewek kontaktowych polecam zajrzeć na https://coopervision.pl/. Stosuję je od dawna i jestem z nich bardzo zadowolony.
18.12.2023, 23:19
Akurat ja zastanawiam się nad tym by postawić na okulary online sklep co wy na to powiecie ?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
05.01.2024, 10:52
Myślę, że to indywidualna kwestia i należy wybrać to co dla Ciebie będzie wygodniejsze. Ja właśnie chcę przerzucić się na soczewki. Upatrzyłam już sobie fajne kolorowe soczewki kontaktowe w salonie Vision Express. Tutaj mam pewność, że soczewki te nie zrobią mi krzywdy.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|