Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lekki wózek Cavoe Moi+
Hej! Potrzebuję lekkiego wózka do wyprawki, który bez problemu wpakuję (sama) do bagażnika auta. Musi się łatwo składać i być możliwie maly. Spodobał mi się Cavoe Moi+. Macie z nim jakieś doświadczenia? Co możecie o nim powiedzieć?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wózek fajnie się zapowiada i wydaje mi się, że będziesz z niego zadowolona. Ma dobrą jakość i wiele rozwiązań dzięki którym będzie służyć już do końca wózkowania.
Odpowiedz
A jakie to rozwiązania, które pozwolą na używanie już do końca wózkowania??
Odpowiedz
Na przykład udźwig do 22kg, wysuwana budka, dzięki czemu powiększa się wysokość oparcia spacerówki, regulacja podnóżka. Dzięki temu na pewno dziecko już do końca wózkowania będzie miało w nim wygodnie.
Odpowiedz
No to już chyba wszystko wiadomo. Na pewno ten wózek kupimy, musimy teraz tylko zastanowić się nad tym jaki wzór wybrać.
Odpowiedz
(21.11.2023, 21:08)lusia55 napisał(a): Hej! Potrzebuję lekkiego wózka do wyprawki, który bez problemu wpakuję (sama) do bagażnika auta. Musi się łatwo składać i być możliwie maly. Spodobał mi się Cavoe Moi+. Macie z nim jakieś doświadczenia? Co możecie o nim powiedzieć?

To jest świetny wybór Uśmiech Cavoe Moi+ będzie idealny na cały czas wózkowania. On się właśnie składa teleskopowo i nie jest ciężki więc bez problemu włożyć go sama do samochodu.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

To wózek piękny, solidny, bezpieczny, wygodny - dla mnie brzmi to jak ideał <3
Odpowiedz
Powiększana budka, regulowana wysokość oparcia. Ogólnie wózek solidny i fajny. Polecam Wink
Odpowiedz
Faktycznie jest to wózek lekki, ale też na pewno sobie poradzi w każdym terenie, dzięki dobrej amortyzacji. Polecam ze względu na jakość, funkcjonalność, ale też wygląd.
Odpowiedz
Hej, a ja biorę pod uwagę wózek Moon Resea+. Bardzo mi się spodobał jak tylko go zobaczyłam w sklepie. Wyróżnia się pięknymi detalami i jest dostępny w przepięknych kolorach, sama nie niem na który się zdecydować, czarny jest bardzo elegancki i modny teraz.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama