Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
jakie jest wasze hobby
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja wolę gotować sama- wtedy przynajmniej wiem co znajduje się w garnku  Poza tym po prostu lubię to robić- to takie moje hobby i sposób na relaks gdy moge w kuchni poszaleć:
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 322
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ja dbam o siebie i staram się być w formie ale nie mam czasu na siłownię więc zrobiłam ją w domu. Co
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Ja mam aktualnie takie hobby, że zbieram sobie płyty winylowe i oczywiście też ich słucham.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Jak za daleko masz w góry to może sprawdź sobie Bory Tucholskie. Piękne zielone krajobrazy, spływy kajakowe oraz sporo tras dla pieszych czy rowerowych wycieczek. Nie musisz przyjeżdżać na jeden dzień. Wpisz w wyszukiwarkę tleń noclegi i z pewnością znajdziesz nocleg. Myślę, że nawet wyjazd weekendowy powinien pomóc zregenerować siły do dalszej pracy
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
22.06.2023, 08:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2023, 08:23 przez Palixa.)
Mam wiele pasji, ale jedną z największych jest podróżowanie. Lecę teraz do Izraela z Konsorcjum.pl. Bardzo się cieszę, wycieczka jest pewna, także tylko odliczam dni do odwiedzenia tego różnorodnego i pięknego miejsca.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Polskie seriale, kino francuskie, śpiew
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 555
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Jestem ogromnym miłośnikiem sztuki malarskiej. Przeglądanie dzieł znanych artystów jest dla mnie prawdziwą przyjemnością i inspiracją. Szczególnie interesuje mnie malarstwo 19 i 20 wieku Każdy obraz ma swoją historię do opowiedzenia i unikalny sposób wyrażania się artysty. Podziwiam różnorodność stylów, technik i tematów, które można znaleźć w malarstwie.
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Zawsze lubilam krecic tyłkiem wiec gdy w szkole tanca Łodzi https://www.spot66.pl/ odkrylam twerk zapisalam sie i nie zaluje
Liczba postów: 61
Reputacja:
0
Ja mam dość drogie hobby, bo są nim podróże, ale warte każdej złotówki. Bardzo często korzystam z usług biura Konsorcjum.pl i właśnie niedługo lecę z nimi do USA na wycieczkę Szlakiem Wielkich kowbojów 
Biuro oferuje naprawdę wysoki standard usług. Hotel, który wybrałam jest w dobrej lokalizacji. W planie jest zwiedzanie najważniejszych miejsc na zachodnim wybrzeżu. Już nie mogę się doczekać
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Ja niedawno dostałam od chłopaka na urodziny drona: https://megadron.pl/pl/menu/drony/marki/...-2759.html Od tego momentu spędzam praktycznie każdą wolną chwilę na zewnątrz. Najbardziej lubię chodzić po lasach i górach ponieważ tam dzięki dronowi mogę zarejestrować niesamowite piękne ujęcia z lotu ptaka. Dajcie znać czy też posiadacie taki sprzęt bądź macie zamiar go w przyszłości kupić.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: