Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Infuzja tlenowa - jakie urządzenie do salonu kosmetycznego
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
Hej, czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jakie urządzenia kosmetyczne zdecydowaliście się jeśli chodzi o wykonanie takiego zabiegu jak infuzja tlenowa. Czy cieszy się dużym zainteresowaniem wśród klientek i efekty są naprawdę tak dobre jak to coraz częściej słyszy się w branży? Bardzo dziękuję za spostrzeżenia!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 175
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Odnośnie wyboru odpowiedniej infuzji tlenowej to możesz zapoznać się z ofertą dystrybutora Ifapro, a dokładnie chodzi o urządzenie OxyLab https://ifapro.pl/oxylab/ Przede wszystkim jest metoda odmładzania skóry, nawilżania na poziomie komórkowym oraz redukcji zmarszczek. Dlatego też warto zajrzeć na ich stronę, sprawdzić opis i jednocześnie też się z dystrybutorem skontaktować, aby o wszystko dopytać.
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Jak najbardziej warto przyjrzeć się dokładniej takim urządzeniom jak OxyLab, który jest oryginalną infuzją tlenową o wysokiej skuteczności działania. Ma pozytywny wpływ na poprawę wyglądu skóry i jej odmłodzenie, jednocześnie odpowiednio nawilżania na poziomie komórkowym i można w Ifapro dobrać do nich odpowiednie preparaty dopasowane do konkretnych problemów cery naszych klientek
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
Dzięki wielkie za informacje i oczywiście mam nadzieję, że jednak jeszcze trochę tych informacji będzie się pojawiało. Ja na pewno chętnie również się swoimi spostrzeżeniami będę dzieliła z doświadczeń używania różnych urządzeń. Pozdrawiam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: