Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Poradnik, zakup pojazdu
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Przy zakupie samochodu warto zwrócić uwagę na trzy kluczowe elementy. Po pierwsze, stan techniczny pojazdu - warto sprawdzić historię serwisową, przebieg, obecność ewentualnych uszkodzeń czy ukrytych wad. Po drugie, przegląd zewnętrzny i wnętrze auta, w tym stan lakieru, karoserii, opon, a także sprawdzenie funkcjonalności i stanu elementów w środku. Wreszcie, warto dokładnie przeanalizować dokumentację samochodu, w tym dowód rejestracyjny, książkę serwisową i inne ważne dokumenty, aby mieć pewność co do legalności i prawidłowości transakcji.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,217
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Dzięki za wszystkie rady. Mnie natomiast interesują opony wielosezonowe 20 cali Niestety nie mam zielonego pojęcia czym się sugerować przy ich zakupie. Może macie jakieś rady?
Liczba postów: 701
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Przed zakupem auta na pewno należy sprawdzić wszystkie najważniejsze jego elementy. Może to być silnik, zawieszenie, hamulce, ale nawet obecność elementu jakim jest katalizator. Bez niego może być problem z pozytywnym przejściem przeglądu technicznego w przyszłości.
Liczba postów: 737
Reputacja:
1
Każdy samochód może się popsuć. Dlatego warto mieć namiary na pomoc drogową. Oni oferują takie usługi jak auta zastępcze 24h Wrocław i okolice Hol-Max: https://hol-max.pl/auta-zastepcze/ . Warto się więc tym zainteresować bliżej.
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o samochód, to polecam zajrzeć na stronę uzywany-mercedes.pl gdzie dostępne są mercedesy używane poleasingowe. Na stronie poza szerokim wyborem samochodów można też porównać interesujące nas modele, a także poprosić o kontakt z nami w razie jakichkolwiek pytań. Myślę, że strona faktycznie jest warta uwagi.
Liczba postów: 30
Reputacja:
0
No jak kupowałam nowy samochód, ale używany to zabrałam ze sobą znajomego mechanika. Podjechaliśmy razem zobaczyć auto, a potem bach odwiedziliśmy jego serwis ferrari katowice. No i na miejscu mechanik sprawdził co trzeba. W sumie znalazłam jedna drobną usterkę, o której mówił sprzedawca. Auto ostatecznie kupiłam, usterkę naprawiłam i do dziś śmigam tym autkiem.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,286
Liczba wątków: 2,032
Reputacja:
0
Dzisiaj na przykład podjąłem decyzje, że skorzystam z http://wypozyczalnia.auto.pl/ . Tak naprawdę to jest bardzo interesująca oferta dla wielu osób.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,573
Liczba wątków: 158
Reputacja:
0
Zawsze też można zdecydować się na Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Są one bardzo starannie wykonane, dodatkowo działają cicho i nie pozostawiają żadnych smug
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
nie jestem do końca przekonana do zakupu samochodu. Teraz chyba wolałabym jednak wynajmować samochód wtedy kiedy mi potrzebny. Czytałam nawet artykuł na tej stronie https://www.chwaszczyno.pl/wypozyczalnia...rozowanie/ który mówi o tym jak można wygodnie podróżować samochodem z wypożyczalni
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Czy zawsze wozicie ze sobą miernik lakieru?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: