04.04.2023, 11:15
Do tej pory myślałam, że wiem jaki wózek chcę kupić - Cavoe Ideo bardzo mnie zainteresował, ale ostatnio natknęłam się na ofertę Moi, który totalnie zawrócił mi w głowie. Którą z tych superlekkich spacerówek wybrać?
|
Wózki Cavoe - który wybrać?
|
|
04.04.2023, 11:15
Do tej pory myślałam, że wiem jaki wózek chcę kupić - Cavoe Ideo bardzo mnie zainteresował, ale ostatnio natknęłam się na ofertę Moi, który totalnie zawrócił mi w głowie. Którą z tych superlekkich spacerówek wybrać?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
06.04.2023, 18:19
No ja oszalałam na punkcie Moi+, chociaż przyznam się, że wcześniej nie wiedziałam o modelu Ideo. Wózka jeszcze nie mam, ale nie mam żadnych wątpliwości, że będzie mi służyć.
08.04.2023, 19:30
Czyli będziesz kupować ten wózek? Co Cię do niego przekonało?
11.04.2023, 14:12
No przede wszystkim jego waga, rozmiary, amortyzowane koła do tego. jak za taką jakość i funkcjonalność, jego cena jest bardzo rozsądna.
12.04.2023, 18:51
Racja, wózek też ma dobre opinie, więc pokładam w nim wielkie nadzieje
04.05.2023, 12:49
Mieszkam na wsi i zamierzam kupić Cavoe Axo Shine. Jest porządny, ma świetną amortyzację, zapowiada się naprawdę fajnie. W dodatku jest perfekcyjny z wyglądu!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
31.05.2023, 12:13
Kieruj się swoimi potrzebami, ja w ten sposób postanowiłam kupić Cavoe Axo Shine. Wózek na każdy teren, więc na pewno sprawdzi się u mnie na działce. A Wy co o nim myślicie?
14.06.2023, 10:45
U mnie najlepiej sprawdzi się Cavoe Osis - wózek do miasta. Jest lekki i nieduży, więc nawet wprowadzenie go po klatce do mieszkania nie powinno być problemem, a w samym mieszkaniu też nie będzie zajmować dużo miejsca.
16.07.2023, 17:38
Mi w oko wpadł Cavoe Moi+ i właśnie jego mam w planie kupić. Jest idealny na moje potrzeby.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|