19.04.2023, 15:13
Tak wiele różnych wózków ma ta marka, że ciężko wybrać! Najbardziej przekonał mnie chyba Nano Pro. Co myślicie?
|
Wózki Riko - dylemat
|
|
19.04.2023, 15:13
Tak wiele różnych wózków ma ta marka, że ciężko wybrać! Najbardziej przekonał mnie chyba Nano Pro. Co myślicie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
21.04.2023, 13:01
Ja chcę wozić córkę w Riko basic Pastel. To jeden z tańszych wózków od tej marki. Ma pompowane koła, dobrą amortyzację i dużo miejsca w gondoli, spacerówce a nawet koszu zakupowym
10.05.2023, 12:12
Nie dziwię się, że masz dylemat. Wszystkie wózki tej marki mają coś w sobie. Mnie jednak najbardziej przekonał Riko Basic Pastel. Jeden z tańszych w pełni odpowiada mi z wyglądu i wydaje mi się idealnie wychodzić naprzeciw moim oczekiwaniom.
22.05.2023, 22:31
Wózku Riko są fajne, bezpieczne, dobrze przemyślane. Dlatego też ciężki zdecydować się na jeden konkretny. U mnie ze względu na kompaktowe rozmiary, wybór pada na Riko Nano Pro
27.05.2023, 23:29
Ja totalnie zakochałam się w modelu Side! Widzieliście ten czarny na miedzianej ramie?!
28.06.2023, 17:48
Ja polecam Riko Nesa. Wózek w całkiem dobrej cenie, dobrze powinien się podbijać na wyższe krawężniki. Ma dobrą amortyzację i sporo miejsca w gondoli i spacerówce, a spacerówka powinna być dobra na całe wózkowanie, bo siedzisko składa się razem z ramą wózka.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|