Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Wyjazd nad polskie morze to doskonały pomysł na wakacje. Polskie wybrzeże oferuje wiele pięknych miejsc, które zachwycają turystów swoim urokiem i atrakcjami. Spędzając czas nad polskim morzem, możemy cieszyć się piaszczystymi plażami, które są idealne do opalania, relaksu i kąpieli. Woda w Bałtyku może być trochę chłodniejsza, ale wiele osób nadal korzysta z możliwości pływania czy uprawiania sportów wodnych. Wybrzeże Polski pełne jest urokliwych nadmorskich miejscowości, takich jak Sopot, Gdynia, Kołobrzeg czy Międzyzdroje. Każde z tych miejsc ma swój unikalny charakter i oferuje wiele atrakcji dla turystów. Wybierając Sopot warto rozważyć nocleg w hotelu https://www.sofitelgrandsopot.com/pl/pok...ior-suite/ .
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Ja ostatnio wróciłam z niesamowitego wyjazdu rowerowego, co jest moją pasją. Jechałam na trasie EuroVelo 9/WTR https://pomorskie.travel/eurovelo/ , która pokrywa się z Wiślaną Trasą Rowerową na terenie Pomorskiego. Mogła podziwiać naturalne krajobrazy i dziedzictwo kulturowe naszego pięknego kraju, a szczególnie terenów pomorskich. Na etapie 1 możesz odkryć dziedzictwo architektury Gdańska, plaże Wyspy Sobieszewskiej i malownicze krajobrazy Wisły. Etap 2 prowadzi przez piękne krajobrazy Kociewia i zamek w Gniewie.
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Wybieracie też jakieś ubezpieczenia turystyczne? Podobno warto je wybierać, jeśli dużo podróżujemy i jeśli chcemy się odpowiednio zabezpieczyć. Zwróćcie uwagę na stronę https://tueuropa.pl/ . Tam macie takie ubezpieczenia dostępne, więc myślę, że bez problemu coś dla siebie znajdziecie.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 58
Reputacja:
0
Z własnego doświadczenia, poleciałabym ponownie z Konsorcjum.pl. Może Izrael? Tygodniowe wycieczki zaczynają się już od 3200 zł. Podczas 7 dni zobaczycie najpiękniejsze miejsca w tym kraju i spotkacie się z niesamowitą różnorodnością kulturową!
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Ostatnio byłem tutaj https://zablocka.pl/zablocka-mgielka-solankowa/ i polecam, bo cena idzie w parze z jakoscia.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,158
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
A co powiecie na kilku dniowy wyjazd do Gdańska z początkiem września? Mówię dokładnie o tym terminie, ponieważ w tym czasie odbywać się będzie EuroSkills czyli największy branżowy konkurs dla młodych zdolnych osób. Na stronie https://euroskills2023.org/pl/zarejestruj-sie/ możecie dokonać szybkiej i darmowej rejestracji! Ja się wybieram, nie może mnie tam zabraknąć.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Konsorcjum.pl to najlepszy wybór! Ja zawsze jestem w pełni zadowolona z ich usług. Myślałaś może o podróży do Jordanii? Niesamowita plaża, interesujący przewodnicy i możliwość zobaczenia wielu najważniejszych i przepięknych miejsc w Jordanii.
Liczba postów: 178
Liczba wątków: 74
Reputacja:
0
21.08.2023, 14:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2023, 14:03 przez AntKowalska.)
Też szukaliśmy biura i postawiliśmy na Konsorcjum.pl - jesteśmy bardzo zadowoleni. My byliśmy na 9 dni w Gruzji. Super opracowany bogaty program, wieczór z winem i naprawdę wiele pięknych miejsc. Biuro dopełniło wszystkich zobowiązań bez problemu. A dodatkowo naprawdę atrakcyjna cena wyjazdu - co dla nas studentów tym bardziej jest istotne
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
My już kilkakrotnie korzystaliśmy z usług biura Konsorcjum.pl i jesteśmy mega zadowoleni. W tym roku byliśmy w malowniczych Włoszech. Od zawsze chciałam tam polecieć, ale dopiero teraz się udało. Dużo zwiedziliśmy z przewodnikiem, co było świetne, bo mogliśmy poznać różne ciekawe historie. W hotelu mieliśmy śniadania, a resztę posiłków jedliśmy na mieście, bo chcieliśmy poznać lokalną kuchnię. Mieliśmy też bezpośredni przelot z bagażami w cenie. Cały wyjazd był spełnieniem moich marzeń, więc mam nadzieję, że szybko wrócę do Włoch <3
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Marzy mi się wyprawa na Mont Blanc. Znalazłem świetną ofertę organizowanej wyprawy tutaj: wyprawa na Mont Blanc. Wygląda na niesamowitą przygodę.
|