Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co powinno znaleźć się w wyprawce dla dziecka?
Jak będziesz mieć problem z wybraniem wózka, to polecam pomyśleć nad Riko Basic Pastel. To wózek, który mi się bardzo spodobał. Nie dość, że super się prezentuje, to jeszcze ma dobrą amortyzację, jest lekki i odpowiedni na całe wózkowanie!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

W moim przypadku zdecydowałem się na zakup szczelnego kosza na pieluchy, który doskonale spelnia swoją rolę, dlatego polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie https://kosznapieluchy.pl/ . Kosz posiada nowoczesny system zatrzymywania zapachów i jest bardzo prosty w obsłudze.
Odpowiedz
W wyprawce nie może zabraknąć przewijaka, kocyków, pościel, ręczników. To takie podstawowe rzeczy, które są bardzo ważne i dla komfortu i dla bezpieczeństwa malucha. Wszystko z tej listy można kupić w sklepie CebaBaby https://cebababy.eu/. Świetny sklep, bardzo szeroka oferta, różne kolekcje, wzory, kolory. Wybierzecie coś w sam raz dla waszego maluszka i dopasowane do waszego gustu.
Odpowiedz
My podajemy maluchowi mleko Bebilon Pronutra-Advance. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Takie mleko można stosować od urodzenia, może być także stosowane jako uzupełnienie karmienia piersią.
Odpowiedz
Cześć, moje maleństwo ma 8 miesięcy i muszę wracać do pracy. Potrzebuję polecania laktatora ale chciałabym taki, który będzie porządny. Różne historie słyszałam o odciąganiu mleka więc potrzebuję porządnego sprzętu. Czy może ktoś słyszał o Laktator elektryczny ranking i może polecić mi jakiś porządny ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Odpowiedz
Mogą się też zdarzyć na przykład problemy z małą ilością pokarmu. Ja prawie od samego początku podawałam córce mleko modyfikowane Bebilon Pronutra-Advance. Ona świetnie je toleruje, więc nie zmieniam na inne. Z zakupem też nie ma problemu. W każdej aptece DOZ można kupić produkty Bebilon.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Na pewno solidny wózek. Mi bardzo spodobał się EasyGo Optimo Air. Słyszałaś kiedyś o nim?
Odpowiedz
Wiele rzeczy powinno się znaleźć np. istnieją też poradniki w internecie co i gdzie kupic to mozecie zajrzec. Przy okazji polecam też sklep https://bobaskowo.sklep.pl/produkt/pielu...ony-rozowy tutaj kupowałem dla mojego dziecka pieluszki tetrowe w dobrej cenie i jestem zadowolony.
Odpowiedz
(05.04.2023, 14:40)róża napisał(a): Mogą się też zdarzyć na przykład problemy z małą ilością pokarmu. Ja prawie od samego początku podawałam córce mleko modyfikowane Bebilon Pronutra-Advance. Ona świetnie je toleruje, więc nie zmieniam na inne. Z zakupem też nie ma problemu. W każdej aptece DOZ można kupić produkty Bebilon.
Dodam tutaj tylko, że w DOZie mleko Bebilon jest w dobrej, bardzo konkurencyjnej cenie Uśmiech
Odpowiedz
Na pewno nie możesz zapomnieć o solidnym wózku do wyprawki. Według mnie warto pomyśleć o Riko Basic Sport. To wózek, który mimo niskiej ceny daje sobie radę w każdym terenie. Łatwo się też składa, bo siedzisko spacerówki składa się razem z jego ramą.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama