Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Salon optyczny
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Jesteście w stanie mi coś sensownego podpowiedzieć jeśli chodzi o salony optyczne w Krakowie? Zależy mi na jakimś miejscu, gdzie będzie można także liczyć na profesjonalną pomoc przy dobraniu szkieł, tak by liczyć potem na funkcjonalność okularów.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 106
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Okularami zajmuje się wiele miejsc i salonów, w ekspresowym tempie działa między innymi Oko Design w Krakowie - https://www.oko-design.com. Salon na Krowoderskiej, gdzie okulary jak jest potrzeba mogą być robione w ciągu godziny.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Muszę przyznać, ze sama ostatnio poszukiwałam jakiegoś sprawdzonego miejsca, w którym mogłabym dostać okulary z filtrem światła niebieskiego. Koleżanka doradziła mi, zebym w wolnej chwili przejrzała sobie propozycje od arts-optyk.pl i nie ukrywam, że ofertę mają całkiem rozbudowaną. Zajrzyjcie tam i wy, jeżeli również poszukujecie tego typu produktów.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,432
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Słyszałem ostatnio, że dobrej jakości są soczewki korekcyjne kolorowe
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości