Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Co powinno znaleźć się w wyprawce dla dziecka?
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,151
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Jak będziesz mieć problem z wybraniem wózka, to polecam pomyśleć nad Riko Basic Pastel. To wózek, który mi się bardzo spodobał. Nie dość, że super się prezentuje, to jeszcze ma dobrą amortyzację, jest lekki i odpowiedni na całe wózkowanie!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,529
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
W moim przypadku zdecydowałem się na zakup szczelnego kosza na pieluchy, który doskonale spelnia swoją rolę, dlatego polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie https://kosznapieluchy.pl/ . Kosz posiada nowoczesny system zatrzymywania zapachów i jest bardzo prosty w obsłudze.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
W wyprawce nie może zabraknąć przewijaka, kocyków, pościel, ręczników. To takie podstawowe rzeczy, które są bardzo ważne i dla komfortu i dla bezpieczeństwa malucha. Wszystko z tej listy można kupić w sklepie CebaBaby https://cebababy.eu/. Świetny sklep, bardzo szeroka oferta, różne kolekcje, wzory, kolory. Wybierzecie coś w sam raz dla waszego maluszka i dopasowane do waszego gustu.
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
My podajemy maluchowi mleko Bebilon Pronutra-Advance. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Takie mleko można stosować od urodzenia, może być także stosowane jako uzupełnienie karmienia piersią.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
Cześć, moje maleństwo ma 8 miesięcy i muszę wracać do pracy. Potrzebuję polecania laktatora ale chciałabym taki, który będzie porządny. Różne historie słyszałam o odciąganiu mleka więc potrzebuję porządnego sprzętu. Czy może ktoś słyszał o Laktator elektryczny ranking i może polecić mi jakiś porządny ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Liczba postów: 713
Reputacja:
1
Mogą się też zdarzyć na przykład problemy z małą ilością pokarmu. Ja prawie od samego początku podawałam córce mleko modyfikowane Bebilon Pronutra-Advance. Ona świetnie je toleruje, więc nie zmieniam na inne. Z zakupem też nie ma problemu. W każdej aptece DOZ można kupić produkty Bebilon.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Na pewno solidny wózek. Mi bardzo spodobał się EasyGo Optimo Air. Słyszałaś kiedyś o nim?
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Wiele rzeczy powinno się znaleźć np. istnieją też poradniki w internecie co i gdzie kupic to mozecie zajrzec. Przy okazji polecam też sklep https://bobaskowo.sklep.pl/produkt/pielu...ony-rozowy tutaj kupowałem dla mojego dziecka pieluszki tetrowe w dobrej cenie i jestem zadowolony.
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
(05.04.2023, 14:40)róża napisał(a): Mogą się też zdarzyć na przykład problemy z małą ilością pokarmu. Ja prawie od samego początku podawałam córce mleko modyfikowane Bebilon Pronutra-Advance. Ona świetnie je toleruje, więc nie zmieniam na inne. Z zakupem też nie ma problemu. W każdej aptece DOZ można kupić produkty Bebilon. Dodam tutaj tylko, że w DOZie mleko Bebilon jest w dobrej, bardzo konkurencyjnej cenie
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Na pewno nie możesz zapomnieć o solidnym wózku do wyprawki. Według mnie warto pomyśleć o Riko Basic Sport. To wózek, który mimo niskiej ceny daje sobie radę w każdym terenie. Łatwo się też składa, bo siedzisko spacerówki składa się razem z jego ramą.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości