Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,684
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Jak już rozmawiamy o ciąży, to wiecie czym jest makrosomia płodu? Jeżeli ten termin jest wam obcy, to polecam w wolnej chwili zainteresować się artykułem na stronie tego portalu niezbednikmlodejmamy.pl. Można się z niego dowiedzieć naprawdę wiele przydatnych rzeczy, więc myślę że nie będziecie rozczarowani przejściami tam zawartymi
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Mogą się też zdarzyć na przykład problemy z małą ilością pokarmu. Ja prawie od samego początku podawałam córce mleko modyfikowane Bebilon Pronutra-Advance. Ona świetnie je toleruje, więc nie zmieniam na inne. Z zakupem też nie ma problemu. W każdej aptece DOZ można kupić produkty Bebilon.
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Ja radziłabym Ci zrezygnować z wózka wielofunkcyjnego, aby kupić porządną spacerówkę na całe wózkowanie. Sama zamierzam kupić Euro-Cart Volt Pro, bo nie jest dużym i ciężkim wózkiem, a na tym mi zależało. Dużym plusem jest też jego niska cena!
Liczba postów: 1,346
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Natomiast jeżeli będziecie chcieli kupić sobie również dobrej jakości majtki ciążowe to możecie w takim razie również zajrzeć do oferty https://asplaneta.pl/Majtki-Ciazowe gdzie można znaleźć naprawdę różne warianty i rozmiary. Na pewno do tego cudownego okresu w swoim życiu dobrze się przygotować i zaopatrzyć w ich odpowiednią ilość. Pozdrawiam serdecznie i oby niczego Ci nie zabrakło!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 653
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
05.02.2023, 22:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.02.2023, 15:00 przez charlotte160.)
Ja chyba zdecyduję się na test nifty warszawa cena. Mam 34 lata i obawiam się m.in zespołu downa. z tego co wiem ten test pozwala sprawdzenie zdrowia dziecka. Test ma dużą czułość i jest bezpieczny.
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Zamawialiście juz może kocyk bambusowy ? Zastanawiam się własnie nad jego zakupem, ponieważ wiele osób polecało mi ten sklep i z tego co widzę to kocyki są bardzo porządnie wykonane
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 373
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Dzisiaj chciałabym podzielić się z Wami moim ulubionym blogiem, który jest skarbnicą wiedzy na temat ciąży, wychowania i rodzicielstwa - https://puppo.pl/ciaza/. Jeśli szukacie inspiracji, praktycznych porad i interesujących artykułów na te tematy, koniecznie odwiedźcie tę stronę! Co mnie zachwyca na Puppo, to różnorodność tematów poruszanych na blogu. Znajdziecie tam artykuły dotyczące zdrowia w ciąży, poradniki dla rodziców małych dzieci, wskazówki dotyczące wychowania, a także wiele innych cennych informacji. Wszystko to w przystępny sposób, zrozumiały dla każdego. A teraz jestem ciekawa Waszych ulubionych blogów na temat ciąży i wychowania. Czy macie jeszcze jakieś inne polecane strony? Podzielcie się nimi, abyśmy mogli odkrywać razem nowe źródła wiedzy!
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Na pewno w ciąży będziesz kompletować wyprawkę, a więc także szukać wózka. Wybór ten może być trudny, dlatego chciałabym od razu polecić Ci Cavoe Osis. Być może moje wspomnienie o nim ułatwi Ci ostateczny wybór.
Liczba postów: 709
Reputacja:
0
Ciąża to piękny okres, ale dość wymagający dla kobiety i istnieje wiele różnych problemów, które mogą nam dokuczać i uprzykrzać życie. Jednym z nich może być pogorszenie cery, przez wzrost produkcji hormonów, przybranie na wadze oraz dietę, skóra może się zrobić suchsza i wrażliwsza na różne pokarmy, mogą się także pojawiać reakcje alergiczne. W sieci jest jednak sporo porad jak sobie radzić z cerą podczas ciąży i jakich kosmetyków można używać, przykładowo tutaj https://mamajakty.pl/cera-w-ciazy-najcze...ki-z-nimi/ znajdziecie artykuł na ten temat. Może znacie jakieś inne?
Liczba postów: 909
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
25.06.2023, 10:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2023, 10:30 przez Selena.)
Jeśli zastanawiasz się jak nazwać swoje dziecko to możesz w takim razie sprawdzić sobie imiennik. Przede wszystkim trafisz tam na szeroki wybór imion zarówno dla dziewczynek, jak i chłopców. Przeglądając artykuł, poznasz znaczenie i pochodzenie różnych imion oraz będziesz mógł inspirować się różnorodnymi propozycjami. Niezależnie od tego, czy preferujesz tradycyjne, klasyczne imiona, czy poszukujesz czegoś bardziej oryginalnego, ta strona z pewnością spełni Twoje oczekiwania. Wybór odpowiedniego imienia to ważna decyzja, która będzie towarzyszyć Twojemu dziecku przez całe życie. Dlatego warto poświęcić czas na zapoznanie się z różnymi możliwościami i znaleźć imię, także sprawdzając te najpopularniejsze w 2023 roku.
|