Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
praca
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Szukając pracy, wciąż musimy się czegoś nowego uczyć, żeby się rozwijać. I ja na razie zerkam sobie na coś takiego jak listy materiałowe , bo tego wcześniej nie znałam. I mam nadzieję, że będzie to dla nas dobrą wskazówką, tylko dajcie mi namiary na to, co i jak robić. Na pewno mi to pomoże, kochani. Czekam na info.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Https://youaretheboss.pl/ znam doskonale i jestem w ich szeregach od kilku miesięcy. Świetna praca, szczególnie dla młodych osób, które chcą się rozwijać i pracować na własnych zasadach. Mnie przekonała swoboda działania i niesamowita ilość benefitów, o których mogłam jedynie pomarzyć w innych pracach.
Liczba postów: 290
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Myślę, że dzisiaj jest o tyle prościej, że faktycznie można znaleźć pracę przy wsparciu internetu. Biorąc pod uwagę różne możliwości dochodzę do wniosku, że faktycznie może być to jednak prostsze. Na stronie https://fachpraca.pl/oferty-pracy/q/tynkarz/l/radom/ widziałem informacje na temat pracy jako tynkarz. Jakie macie pojęcia na temat podjęcia tego typu zatrudnienia?
Liczba postów: 93
Reputacja:
0
Jeśli myślicie o pracy w branży IT, ale nie chcecie od razu zajmować się programowaniem, to testowanie gotowych aplikacji jest świetną propozycją na start. Co należy do codziennych obowiązków testera IT, dowiecie się dzięki lekturze poradnika https://retest.com.pl/nowinki/tester-it-...tester-it/, gdzie wymieniono też wymagane umiejętności i aktualne zarobki tego specjalisty.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
To pozwala poszerzyć horyzonty i zrozumieć innych ludzi.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: