Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciąża - zbiorcze porady
Jak już rozmawiamy o ciąży, to wiecie czym jest makrosomia płodu? Jeżeli ten termin jest wam obcy, to polecam w wolnej chwili zainteresować się artykułem na stronie tego portalu niezbednikmlodejmamy.pl. Można się z niego dowiedzieć naprawdę wiele przydatnych rzeczy, więc myślę że nie będziecie rozczarowani przejściami tam zawartymi
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Mogą się też zdarzyć na przykład problemy z małą ilością pokarmu. Ja prawie od samego początku podawałam córce mleko modyfikowane Bebilon Pronutra-Advance. Ona świetnie je toleruje, więc nie zmieniam na inne. Z zakupem też nie ma problemu. W każdej aptece DOZ można kupić produkty Bebilon.
Odpowiedz
Ja radziłabym Ci zrezygnować z wózka wielofunkcyjnego, aby kupić porządną spacerówkę na całe wózkowanie. Sama zamierzam kupić Euro-Cart Volt Pro, bo nie jest dużym i ciężkim wózkiem, a na tym mi zależało. Dużym plusem jest też jego niska cena!
Odpowiedz
Natomiast jeżeli będziecie chcieli kupić sobie również dobrej jakości majtki ciążowe to możecie w takim razie również zajrzeć do oferty https://asplaneta.pl/Majtki-Ciazowe gdzie można znaleźć naprawdę różne warianty i rozmiary. Na pewno do tego cudownego okresu w swoim życiu dobrze się przygotować i zaopatrzyć w ich odpowiednią ilość. Pozdrawiam serdecznie i oby niczego Ci nie zabrakło!
Odpowiedz
Ja chyba zdecyduję się na test nifty warszawa cena. Mam 34 lata i obawiam się m.in zespołu downa. z tego co wiem ten test pozwala sprawdzenie zdrowia dziecka. Test ma dużą czułość i jest bezpieczny.
Odpowiedz
Zamawialiście juz może kocyk bambusowy ? Zastanawiam się własnie nad jego zakupem, ponieważ wiele osób polecało mi ten sklep i z tego co widzę to kocyki są bardzo porządnie wykonane
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Dzisiaj chciałabym podzielić się z Wami moim ulubionym blogiem, który jest skarbnicą wiedzy na temat ciąży, wychowania i rodzicielstwa - https://puppo.pl/ciaza/. Jeśli szukacie inspiracji, praktycznych porad i interesujących artykułów na te tematy, koniecznie odwiedźcie tę stronę! Co mnie zachwyca na Puppo, to różnorodność tematów poruszanych na blogu. Znajdziecie tam artykuły dotyczące zdrowia w ciąży, poradniki dla rodziców małych dzieci, wskazówki dotyczące wychowania, a także wiele innych cennych informacji. Wszystko to w przystępny sposób, zrozumiały dla każdego. A teraz jestem ciekawa Waszych ulubionych blogów na temat ciąży i wychowania. Czy macie jeszcze jakieś inne polecane strony? Podzielcie się nimi, abyśmy mogli odkrywać razem nowe źródła wiedzy!
Odpowiedz
Na pewno w ciąży będziesz kompletować wyprawkę, a więc także szukać wózka. Wybór ten może być trudny, dlatego chciałabym od razu polecić Ci Cavoe Osis. Być może moje wspomnienie o nim ułatwi Ci ostateczny wybór.
Odpowiedz
Ciąża to piękny okres, ale dość wymagający dla kobiety i istnieje wiele różnych problemów, które mogą nam dokuczać i uprzykrzać życie. Jednym z nich może być pogorszenie cery, przez wzrost produkcji hormonów, przybranie na wadze oraz dietę, skóra może się zrobić suchsza i wrażliwsza na różne pokarmy, mogą się także pojawiać reakcje alergiczne. W sieci jest jednak sporo porad jak sobie radzić z cerą podczas ciąży i jakich kosmetyków można używać, przykładowo tutaj https://mamajakty.pl/cera-w-ciazy-najcze...ki-z-nimi/ znajdziecie artykuł na ten temat. Może znacie jakieś inne?
Odpowiedz
Jeśli zastanawiasz się jak nazwać swoje dziecko to możesz w takim razie sprawdzić sobie imiennik. Przede wszystkim trafisz tam na szeroki wybór imion zarówno dla dziewczynek, jak i chłopców. Przeglądając artykuł, poznasz znaczenie i pochodzenie różnych imion oraz będziesz mógł inspirować się różnorodnymi propozycjami. Niezależnie od tego, czy preferujesz tradycyjne, klasyczne imiona, czy poszukujesz czegoś bardziej oryginalnego, ta strona z pewnością spełni Twoje oczekiwania. Wybór odpowiedniego imienia to ważna decyzja, która będzie towarzyszyć Twojemu dziecku przez całe życie. Dlatego warto poświęcić czas na zapoznanie się z różnymi możliwościami i znaleźć imię, także sprawdzając te najpopularniejsze w 2023 roku.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama