Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
wyjazdy motywacyjne dla firm
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Hej, potrzebuję zorganizować wyjazdy motywacyjne dla firm i szukam do tego sprawdzonej agencji. W Internecie trafiłem na tę stronę https://agencjapower.pl/. Jeśli mieliście okazję z nimi współpracować to będę wdzięczna za opinię
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Mam doświadczenie jedynie z podróżowaniem z biurem podróży Konsorcjum.pl, ostatnio zabukowałam kolejne wakacje, tym razem na Hawaje. Zatrzymujemy się w Waikiki, w świetnym, kameralnym hotelu. Istnieje możliwość wykupienia wycieczek fakultatywnych z polskim przewodnikiem, co z pewnością wykorzystam wraz z rodzinką!
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja jestem swoim własnym szefem i w ramach trudnej pracy, jaką ostatnio wykonałam, zdecydowałam się na wczasy na Hawajach! Znalazłam super ofertę w biurze podróży Konsorcjum.pl i uznała, że jak nie teraz to nigdy! Nigdy nie byłam w Stanach, więc podwójnie się cieszę!
Liczba postów: 852
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Bardzo dobry pomysł. Podczas takich wyjazdów można nie tylko zespół zmotywować do pracy ale przede wszystkim zjednoczyć go co zaowocuje jeszcze lepszymi wynikami pracy. Dobry zarządca wie, że takie wyjazdy to nie są tylko koszty ale przede wszystkim ogromne korzyści. I na każdym etapie działalności, również podczas zmian organizacyjnych warto takie organizować. A na https://www.impactinternational.com/pl/s...rzywodztwa sprawdzicie jak jeszcze wzmacniać pozycję przywódcy w firmie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości