Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 482
Reputacja:
0
Cześć, zdecydowałam się zorganizować imprezę sylwestrową i chciałabym zapytać o sprawdzoną firmę cateringową. Przyjaciółka poleciła mi Smaki Miasta z Warszawy, ponieważ ich usługi są zawsze na najwyższym poziomie. Jedzenie jest nie tylko smaczne, ale również pięknie się prezentuje, a do tego można samemu skomponować menu, co jest dla mnie bardzo ważne, ponieważ goście mają różne diety i chciałabym żeby wszyscy byli zadowoleni z poczęstunku. Czy ktoś z Was zna tę firmę i również może polecić?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Akurat Sylwester to czas, który warto faktycznie powitać w sposób godny. Moim zdaniem ważne będzie to, byście zawsze decydowali się na jak najlepsze rozwiązania w zakresie Waszych możliwości. Ja czytałam w https://www.hotel-port.pl/oferty/sylwest...a-mazurach o sylwestrze na Mazurach, co mnie zaskoczyło. Do tej pory takie wyjazdy kojarzyły mi się zawsze w górami.
Liczba postów: 1,853
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
W takim razie sylwester dla studentów mnie interesuje - na terenie całej Polski pewnie są takie imprezy organizowane pytanie gdzie najlepiej się udać żeby zabawa była fajna i do białego rana?
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Nie planuję robić czegoś szczególnego
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Ja ten czas chcę spędzić spokojnie, w najbliższym gronie. Wybraliśmy ofertę od Konsorcjum.pl na Gwadelupę. Niesamowite miejsce, cieszę się, że tam przywitam Nowy Rok. Przepyszna kuchnia, kameralny hotel i niesamowicie rajska atmosfera - tego właśnie mi potrzeba!
Liczba postów: 375
Reputacja:
0
Faktycznie, Sylwester już coraz bliżej, więc warto się zastanowić, co chcielibyście w tym dniu robić. Mam wrażenie, że organizacja wyjątkowej imprezy nie powinna stanowić aktualnie problemu. Myślicie, że odpowiednio dobrane sylwestrowe dekoracje mogą pomóc w stworzeniu świetnego klimatu? Z chęcią poznam Wasze zdanie!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Ja już się nie mogę doczekać, w tym roku szykuje się u nas naprawdę duża impreza. Nie wiem jeszcze tylko, jak się ubrać na sylwestra... Macie może jakieś ciekawe pomysły? Jakie sylwestrowe kreacje są w tym roku na topie? W co ubieracie się na przyjęcia na sali, a w co na domówki? Chętnie podpatrzę Wasze pomysły, a nuż których z nich mnie zainspiruje
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jakie przewidywania dla kursów walutowych macie na przyszły rok? Postanowiłam, że warto stworzyć temat i porozmawiać z kimś, kto ma doświadczenie w rozmowach i inwestowaniu. Jaki wpływ miał rok 2022 na kursy EUR/USD? Największy wpływ miały wydarzenia na wschodzie, chyba każdy tak myśli? https://www.fxmag.pl/co-to-jest/prognozy...dla-gbppln Warto zapoznać się z przewidywaniami i prognozami.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,101
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
My na sylwestra kupiliśmy ten projektor laserowy: https://czywartokupic.pl/projektor-laserowy-pepco/ i powiem wam, że by to strzal w 10. Pewnie jeszcze nie raz nam posłuży
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,097
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Przyznam szczerze, że na imprezę sylwestrową zawsze gdzieś wyjeżdżam. W tym roku mam zamiar spędzić wolny czas w górach i muszę przyznać, że bardzo spodobał mi się wachlarz ofertowy pod tym adresem https://www.sylwester-travel.pl/ . Jeśli sami zastanawiacie się nad spędzeniem Sylwestra w górach, to moim skromnym zdaniem warto do nich zajrzeć.
|