Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Polecacie?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 719
Reputacja:
0
Witam, w te wakacje wyjeżdżamy z rodziną na Mazury i w związku z tym chciałabym zapytać o polecane miejsca noclegowe w okolicy jeziora Wierzbowskiego. Ktoś z rodziny był rok temu z dziećmi w Gościńcu Wierzbowianka i bardzo zachwalał to miejsce. Bardzo lubimy wszelką aktywność fizyczną, a wiem, że dom posiada nie tylko prywatny pomost na jeziorze, ale w cenę są również wliczone kajaki, łódki, rowery i basen, co na pewno spodoba się naszym pociechom i nam samym. A co wy sądzicie o tym miejscu? Polecacie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
My lubimy spędzać czas nad morzem. Nie tylko po to by leżeć na plaży. Wolimy raczej aktywny wypoczynek. Dlatego polecam Wam atrakcje, jakie oferuje Półwysep Helski. Możecie o nich poczytać na stronie https://www.blueapart.pl/blog/63/atrakcje-w-jastarni
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja uwielbiam wycieczki górskie, jednak po tym jak kupiliśmy z żoną rowery MTB, zmieniliśmy wycieczki piesze na rowerowe. Całkiem inne wrażenia, więcej zmęczenia na pewno, ale i satysfakcji. Trasy rowerowe są często dużo trudniejsze od tych pieszych.
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czy możecie polecić zestawy na psie kupy? Tak się zastanawiam czy jest sens by nabyć coś takiego, lecz z drugiej strony to chyba jest komfort
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 446
Reputacja:
0
Jeśli mowa o rodzinnych wakacjach to serdecznie polecam wczasy z klubem przyjaciół Itaki i z bohaterami Energylandii oraz polskimi animacjami. Miałam okazję zwiedzić Egipt i odpoczywać z rodziną w hotelu Royal Tulip Beach Resort. Na dzieci czekało mnóstwo atrakcji. Bardzo się nam podobało i możemy całą 4 polecić  .
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
jeśli interesują was zamki na pomorzu to rzućcie okiem na ofetę noclegową Hanza Pałac, ja jestem fanką urbexu i zwiedzania takich miejsc, więc dla mnie Pomorze to jak wielki plac zabaw
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Wellness to nie tylko moda, ale przede wszystkim filozofia dbania o ciało i ducha. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na ten temat, zajrzyj do strefa wellness. Odkryj sekrety zdrowego stylu życia.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: