Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Last minute
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 719
Reputacja:
0
Cześć, co sądzicie o biurze podróży Itaka? Chciałabym jechać na wycieczkę Last Minute i znajoma mi ich polecała, ze względu na ich dobrą organizację i doświadczenie, które widać w praktyce podczas wyjazdów, bo są niezawodni. Co sądzicie, podzielacie jej opinię?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ja mogę polecić Ci biuro z niesamowitymi kierunkami turystycznymi - Konsorcjum.pl organizuje świetne wakacje w cudownych miejscach. Razem z mężem wybieramy się w tym roku na wspaniały wyjazd do Izraela. To świetna okazja, ponieważ kraj ten został ponownie otwarty dla turystów. Lecimy z Krakowa już za dosłownie chwilę!
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 87
Reputacja:
0
Serdecznie polecam to biuro podróży! Gwarancja bezpieczeństwa i lider na rynku z 33-letnim doświadczeniem. Jednym słowem sprawdzona firma! Ja w te wakacje zdecydowałam się wraz z chłopakiem na wczasy ItaKarma do Grecji. Oferta tylko dla dorosłych zapewniająca: w ciągu dnia przy basenie DJ, a wieczorami imprezy lub fiestę w stylu latino. Było cudownie. Polecam!
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Serdecznie polecam to biuro! Itaka jako nr 1 wśród konsumentów z pewnością zadba o wszystko. Wielokrotnie miałam okazję z nimi lecieć, jak dla są niezawodni. 33-letnie doświadczenie na rynku robi swoje. W tym roku wybrałam Zanzibar, lecę bezpośrednio Dreamlinerem, a wszystko dzięki Itace  .
Liczba postów: 182
Liczba wątków: 151
Reputacja:
0
Polecam, zawsze spełniają moje oczekiwania. Leciałam z nimi już wiele razy. Itaka to lider na rynku, który posiada ogromne doświadczenie i cieszy się zaufaniem wśród klientów, w tym również moim  .
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dla mnie tylko i wyłącznie biuro Konsorcjum.pl - nie mają sobie równych. Już kilka razy korzystałam z ich usług. W tym roku byłam na wycieczce w Ekwadorze! Przede wszystkim zachwyciło mnie to, że mogłam tam zobaczyć góry, wulkany wodospady, ale też las tropikalny czy ocean. Miałam okazję też poznać i zobaczyć jak żyją ludzie, którzy są przywiązani do tradycji indiańskich przodków. Byłam też na rejsie po Wyspach Galapagos. Istny odjazd, serio. To był najlepszy mój wyjazd jak dotąd, nigdy go nie zapomnę i nie mogę doczekać się kolejnych.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości