Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
system alarmowy do domu
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Niedawno wprowadziłem się do świeżo wybudowanego domu i potrzebuję jakiegoś solidnego systemu alarmowego. W dzisiejszych czasach złodziei nie brakuje więc nie mam zamiaru ryzykować. Jaki system alarmowy byście polecili? Zastanawiam się nad założeniem systemu https://www.fonex.pl/kategorie/akumulatory-20.html Czytałem w internecie wiele pozytywnych opinii na temat tej firmy. Myślicie, że to dobry wybór?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Zdecyduj się na monitoring.
___
zobacz więcej
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Tak, monitoring w nowo-wybudowanym domu jest bardzo ważny. Nigdy nie wiadomo kiedy komuś zachce się wpaść i ukraść telewizor  . Ja sam zdecydowałem się na monitoring od montaż monitoringu kraków. Przy okazji zajmują się też montaż domofonów kraków oraz naprawa domofonów kraków. Także jeśli jesteś z Krakowa to możesz zerknąć sobie na ich ofertę.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
17.03.2019, 19:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2022, 20:41 przez antoni21.)
Liczba postów: 71
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Dobrze, że od razu myślisz o tym, żeby zapewnić sobie monitoring posesji. Niestety trzeba być bardzo ostrożnym i dmuchać na zimne. Zapoznaj sie z ofertą Monitoring365 bo widziałam, że mają dobre jakościowo sprzęty do monitoringu. Dobrze sprawdzają się szczególnie kamerki cctv z funkcją rozpoznawania twarzy, bo wtedy dzięki wyraźnemu obrazowi łatwo można namierzyć ewentualnego złodzieja.
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Również postawiłbym na stworzenie monitoringu przy pomocy kamery IP. Bez problemu znajdziesz takie kamery w internetowych sklepach.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 280
Reputacja:
0
Dobrze, że chcesz założyć system alarmowy. Zawsze to będziecie bezpieczniejsi.
Zerknij sobie tu https://www.fonex.pl/kategorie/alarmy-bezprzewodowe-17.html
na tej stronie masz naprawdę duży wybór alarmów i myślę, że każdy znajdzie tam coś odpowiedniego dla siebie.
Koniecznie sobie wejdź i przeglądnij. Im większy wybór tym lepiej
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
17.06.2019, 08:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2019, 11:55 przez Filenisss.)
Teraz już raczej stawia się na bezprzewodowy monitoring zarówno do domów, jak i na potrzeby firm. Ja bym dlatego też takie rozwiązania proponowała  Sprawdźcie sobie tu propozycje na monitoring IP bezprzewodowy. Taka opcja powinna być najbardziej wygodna, a też bez problemu znajdziecie w tym sklepie zabezpieczeniapozanan.pl propozycje na przeróżne akcesoria do monitoringu, na pewno znajdziecie tu coś dla siebie.
Liczba postów: 850
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Jak monitoring to te polecam zestawy https://ivel.pl/i7,monitoring-domu.html najlepsze ceny a wysoka jakość produktów już to sprawdziłam u siebie. Wiadomo wziąć taki by można na na bieżąco oglądać na smartfonie na przykład co się dzieje obecnie w domu. Dobra sprawa, nawet jak w środku jesteś to możesz zerknąć kto się przy drzwiach kręci.
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Zamiast systemu alarmowego można zamówić drzwi antywłamaniowe poznań . W 100% ochronią Cię przed nieproszonymi gośćmi. Dodatkowo dobrze zaopatrzyć się w dobre zamki gerda poznań i po problemie  . Polecam ofertę firmy Verax https://www.gerdalock-poznan.pl/drzwi-an...niowe.html
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości