Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Powrót do zdrowia po operacji
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi Marcinowi Rosadzińskiemu, ponieważ dzięki jego metodzie leczenia uniknęłam operacji. Wcześniejsi lekarze, u których byłam, doradzali masaże i leki na receptę, ale ciągle wspominali, że operacja będzie nieunikniona. Rosadziński powiedział, że warto spróbować jeszcze jednej metody — jego schematu. Metoda na szczęście, zadziałała i nie było już konieczności wizyty na stole operacyjnym!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
A gdzie zazwyczaj wybieracie się na różne badania? Warto wiedzieć o takiej możliwości jak tomografia komputerowa cena warszawa: https://voxel.pl/dla-pacjenta/badanie-tk/. Zachęcam do zapoznania się z ofertą tej placówki.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,538
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
No mi ostatnio poz nie chciał wystawić recepty na leki które biorę od lat przepisane przez diabetologa, szok - tym bardziej że wszystko jest w systemie. Dlatego nie zamierzałam sie prosic i zamówiłam przełużkę na med24. Bez problemu uzyskałam tego co potrzebowałam.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zdrowia nie da się przecenić, zawsze powinniśmy stawiać tą kwestię jako priorytet
Liczba postów: 627
Liczba wątków: 302
Reputacja:
1
03.01.2024, 13:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.01.2024, 13:35 przez JoaU.)
A jaką rehabilitacje polecacie po artroskopii kolana https://4kroki.edu.pl/artroskopia-kolana-szczecin/?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości