Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
oglądanie filmów
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 327
Liczba wątków: 184
Reputacja:
0
Zastanawiam się jakie filmy można by było jeszcze obejrzeć. Bardzo lubie z chłopakiem w taki sposób spędzać czas. Znalazłam tutaj https://wlustrze.pl/filmy-warte-obejrzenia/ wstępną listę fajnych filmów ale moze jeszcze cos i polecicie.
[url=https://yourtv.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=183#top][/url]
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
A gdzie oglądacie takie filmy? bo np telewizja internetowa u mnie odpada ze względu na słabe połączenie sieciowe. Myslę ,czy nie zainwestować w lepszy odbiornik satelitarny i cyfrowy, bo mam sporo ciekawych programów w pakiecie a sygnał obecnie nienajlepszy. Dodatkowo skrzynka telekomunikacyjna powinno rozwiązać problem porządku całego układu telekomunikacyjnego. Chyba zrobię to niebawem, bo denerwuje mnie to oglądanie przez internet - wiecej czasu sie film laduje niz go ogląda. W niektórych miejscach w Polsce światłowody to jeszcze niestety odległa przyszłosć.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Zainteresował mnie niedawno zwiastun amerykańskiego filmu akcji i myślę, że warto wam również go polecić. Mianowicie, mówię tutaj o Tenet online https://multifilmy.pl/filmy/tenet-2020/ Koajrzy ktoś z was ten tytuł? Jeśli tak, to dajcie znać co o nim uważacie. Myślę, że dyskusja może być ciekawa.
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Zdecydowanie lubie oglądać filmy. Tym bardziej teraz jak zaczną się długie jesienne wieczory to fajny sposób na spędzenie wolnego czasu. Widziałam, nawet tutaj https://wlustrze.pl/filmy-warte-obejrzenia/ kilka fajnych inspiracji.
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
ja teraz nawet na festiwal filmowy sie wybieram  W Lublinie odbedzie sie Millennium Docs Against Gravity - kilka pozycji musze przyznac bardzo mnie zainteresowalo
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Jak oglądanie filmów to i piwko  a do przechowywania piwa kupiłam ostatnio mega drewniane nosidełko na piwo Uroczo wygląda. Mega polecam
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 465
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
26.07.2022, 14:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2022, 06:53 przez fanka.)
teraz wszędzie filmy obejrzsz
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Akurat ja jestem zdania, że jest to bardzo przyjemne i sam jak tylko mam okazję to oczywiście oglądam jakieś fajne filmy. Na pewno chcę dodać, że dywizjon 303 - strona promująca film jest bardzo dobrym początkiem do tego aby zapoznać się z tym materiałem. Jeśli jeszcze nie widzieliście takiego filmu to jak najbardziej zachęcam, każdego do zapoznania się z nim.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 359
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Słyszałam że dobrze jest mieć pakiet inea telewizja bo dowolnie można sobie dobierać ulubione kanały więc masz w pakiecie dokładnie to co chcesz i co oglądasz. Bardzo fajne rozwiązanie moim zdaniem
Liczba postów: 697
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
też lubię raz na jakiś czas pędzić trochę czasu przed tv i obejrzeć jakiś dobry film czy serial. Dlatego uważam, ze tak ważne jest to by znaleźć wśród lokalnych dostawców usług fajną ofertę na kablówkę  jak mieszkacie w Białymstoku to polecam Elpos. Duzy wybór pakietów, rozsądne ceny, szybka aktywacja usług.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości