Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
pomoc prawna spadek Gdańsk
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,171
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Nigdy nie sądziłam że będę musiała bronić się w sądzie, ale niestety moja rodzina ma co do tego inne zdanie. Po śmierci mojej babci okazało się, że do podziału jest kilka hektarów ziemi wraz z domem, a biorąc pod uwagę że to ja zajmowałam się nią w ostatnich latach jej życia, to znaczną część przepisała mnie. Oczywiście część mojej rodziny się z tym nie zgadza, dlatego spotkamy się w sądzie. Potrzebuję pilnie znaleźć dobrego mecenasa na terenie Gdańska, który pomógłby mi przez to wszystko przejść. Możecie mi kogoś takiego polecić?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o prawo spadkowe, myślę, że warto przyjrzeć się kancelarii, która specjalizuje się w tej dziedzinie. Poszukaj tego typu informacji na lokalnych forach, a może ktoś napisał tam ciekawy i pomocny komentarz? Mam nadzieję, że to zadziała. Powodzenia!
Liczba postów: 1,220
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
12.08.2022, 13:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2022, 20:02 przez malkontentis.)
Wiesz co, tak to jest, że z rodziną tylko dobrze wygląda się na zdjęciach. Co do prawników, to polecam ci zgłosić się do mecenasa Mindykowskiego https://www.mindykowski.pl/ ponieważ słyszałam o nim naprawdę wiele pozytywnych opinii.. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Interesuje Was taki temat: nieznani spadkobiercy co robić ? No to koniecznie powinniście się zainteresować, jeśli aktualnie temat spadku Was dotyczy. Nieznani spadkobiercy to spora niespodzianka, ale i takie sprawy można szybko rozwiązać.
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Zastanawiam się, czy przebywając za granicą, mogę załatwić sprawę sądową w gdańskim sądzie? Okazuje się, że tak, sądząc po tym artykule: https://adwokat-chojaczyk.pl/blog/prawo-...za-granica. Posiadacie może doświadczenie w tego typu sprawach? Będę wdzięczna za pomoc i ewentualne wskazanie kancelarii. Dotychczas myślałam, że stawienie się na rozprawę to obowiązek.
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Prawo spadkowe może być bardzo skomplikowane, szczególnie w sytuacjach, gdy do sprawy spadkowej zaangażowanych jest wiele osób. Często dochodzi do sporów dotyczących podziału majątku, dziedziczenia czy interpretacji zapisów testamentowych. W takich przypadkach, kiedy strony nie są w stanie dojść do porozumienia, sprawa spadkowa może być skierowana do sądu. Tutaj https://www.kancelariamlynska.pl/sprawa-...-w-sadzie/ możemy przeczytać na ten temat więcej informacji.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości