Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Chorwacja
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 719
Reputacja:
0
Hej, gdzie jedziecie w te wakacje? Ja w końcu chcę skorzystać z tych kierunków, które nie mają już ograniczeń i jadę z Itaką do Chorwacji. To moje sprawdzone biuro, więc jestem spokojna o wyjazd, szczególnie że biuro objęte jest gwarancją ubezpieczeniową. A Wy jakie macie plany?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
W takim razie jeżeli wymarzyliście sobie wakacje w Chorwacji i chcielibyście je trochę pozwiedzać to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam żebyście również wzięli pod uwagę zakup mapy papierowej oraz przewodnika aby przede wszystkim spędzić tam wyjątkowy czas. Dlatego zajrzyjcie na https://sklep.polskaniezwykla.pl/290-chorwacja gdzie będziecie mogli liczyć na przystępne ceny i różnorodne pozycje m.in "Wybrzeże Dalmacji i Czarnogóry" w bardzo fajnej cenie
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Także planuje wakacje z Itaką i również do Chorwacji. Przekonały mnie atuty oferty: urozmaicony program, dziewicza przyroda i wspaniałe krajobrazy. Co roku jeżdżę na wakacje z tym biurem Itaka i zawsze jestem w 100% usatysfakcjonowana z wyboru.
Liczba postów: 181
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Standardowo, jak co roku lecę z Konsorcjum.pl na wczasy. Tym razem będzie to Hiszpania - Madryt i Barcelona. Bardzo chciałam zobaczyć stolicę, ale też popływać w morzu, dlatego ta oferta jest dla mnie wymarzona. Hotele w ofercie wybrane są z sieci Iberostar, dlatego mam pewność wysokiej jakości usług i pysznego jedzenia!
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Mam taki sam plan jak Ty, chcę skorzystać z kierunku, który wcześniej był niedostępny dla turystów. Wybieram się do Izraela z Konsorcjum.pl. Bardzo cieszę się na tę wycieczkę, lecę z Warszawy za 2750 złotych, co uważam za świetną cenę!
Reputacja:
0
Chorwacja to super kierunek
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Chorwacja jest znana z krystalicznie czystego morza i pięknych zabytków. Jeśli myślisz o wakacjach nad Adriatykiem, zobacz ofertę na https://www.rego-bis.pl/nasze-kierunki/chorwacja Mnie marzy się chociaż tydzień na wyspie Krk
Liczba postów: 42
Reputacja:
0
Podróż z Konsorcjum.pl do Afryki Południowej to prawdziwy strzał w dziesiątkę! Luksusowy statek, niesamowite widoki i safari, które zapierało dech w piersiach - wszystko to sprawiło, że ta podróż pozostanie w mojej pamięci na zawsze.
Liczba postów: 85
Reputacja:
0
To ja polecę wyjazd do Medjugorie organizowany przez Konsorcjum.pl. Program był świetnie dopracowany. Przewodnicy byli kompetentni i bardzo zaangażowani, a hotel w sąsiedztwie kościoła św. Jakuba zapewniał nam wygodę i możliwość codziennej modlitwy. Przepiękne widoki i klimat tego miejsca.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości