Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Gry Online 2021
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Pragniemy poinformować, że jesteśmy najdynamiczniej rozwijającym się serwisem z grami online na polskim rynku. Zdobywamy nowych użytkowników jakością i funkcjonalnością prezentowanych rozwiązań. Gracze spędzają wiele godzin starając się przejść wszystkie fascynujące darmowe gry online i zdobywają punkty, aby awansować w rankingu, który sprawia, że rozgrywka staje się jeszcze przyjemniejsza.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jak już jesteśmy w temacie gier, to powiem wam, że ostatnio polowałam na Fifa 21 i w końcu udało mi się ją dorwać w całkiem promocyjnej cenie. Polecam wam korzystać z porównywarek, bo to dzięki niej dowiedziałam się o trwającej promocji na tę grę. Już się nie mogę doczekać, aż pogram w nią z moim mężem.
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Polecam zagrać w gry zuma zadbają o Twoją zdolność myślenia a przy okazji dadzą Ci sporo rozrywki.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A czy lubicie grać na Play Station? Ja dopiero planuję zakup takiej konsoli. Widziałam ostatnio w serwisie Pokato.pl, że ps4 używany można kupić za naprawdę nieduże pieniądze. A jeśli jest sprawny, to chyba nie ma sensu przepłacać za nową konsolę... A Wy jak sądzicie?
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Co roku właśnie można liczyć na dużo nowości, na pewno wszystkiego nie da się sprawdzić. Ja to lubię grac w różne gry, no ale najbardziej to chyba w wyścigowe. Jedna z moich ulubionych to Need For Speed, a do takich to nic lepiej się nie sprawdzi niż kierownice pc, polecam w taką zainwestować.
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Ja często poszukuje nowych gier przygodowych i samochodowych. Bardzo często zaglądam na tę stronę z premierami najnowszych gier: https://www.gram.pl/encyklopedia-gier/samochodowa/ Jeżeli znacie jeszcze jakieś inne strony o tej tematyce to podzielcie się nimi. Ja chętnie wejdę na wszystkie tego typu strony.
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja nie bardzo mam czas na takie duże gry, choć zawsze je lubiłem. Teraz, jak mam chwilę, to ogrywam gierkę timberman w sieci
Liczba postów: 1,541
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Cześć! Jeśli chcesz spróbować jazdy na Evolve Motion Simulator, zapisy są teraz otwarte! Dla mnie to jest jeden z większych sztosów, jakie miałam okazję próbować. Domowe symulatory mogą się schować przy Evolve  Jak chcesz się zapisać to możesz wysłać e-mail na adres symulator@racing.co.site lub skorzystać z formularza na stronie https://racing.co.site. Tu masz namiar na ich stronę: http://www.evolve-motorsport.com/motion-simulator/
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: