Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Organizacja wesela
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Jeśli mówimy o organizacji wesela to faktycznie jest mnóstwo rzeczy, które trzeba ogarnąć. Jedną z nich jest fotograf ślubny zielona góra czyli moje rejony mogę polecić https://lollipopsstudio.pl/ tutaj się zgłosić, ale w innych większych miastach z naszego kraju nie mam pojęcia kto jest dobrym fotografem. Moje wesele się udało i zdjęcia ślubne też więc mamy świetną pamiątkę na resztę życia.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
18.07.2021, 14:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2021, 14:50 przez kasiunia.)
W przypadku kiedy będziecie na etapie poszukiwań konkretnych podpowiedzi jak odpowiednio zabrać się za planowanie ślubu, bardzo ważne jest by o niczym nie zapomnieć i regularnie załatwiać wszystkie ważne zadania .Tutaj - znajdziecie informacje o firmie, która o organizowaniu wesel wie wszystko , w końcu zajmują się tymi sprawami już długie lata. Korzystali z ich usług ich znajomi, więc i my zdecydowaliśmy sie na ich ofertę pomocy. Rzeczywiście są to profesjonaliści.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
DJ na weselu to już dzisiaj podstawa. Z tej okazji zdecydowaliśmy się na zawiązanie współpracy z DJem Jordanem www.djjordan.com.pl . Odpowiadał on za zorganizowanie znakomitej imprezy, która to całkowicie sprostała naszym wymaganiom i pozwoliła wybawić się za wszystkie czasy, przy największych, możliwych hitach!
Liczba postów: 910
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
A jak będziecie szukali DJ-a, bądź zespołu na wesele to możecie w takim razie przyjrzeć się dokładniej ofercie Karaoke Imprezy https://karaokeimprezy.pl/ mających ogromną ilość zorganizowanych imprez tego typu na koncie, bo w branży są już od 20 lat. Mają wyspecjalizowany sprzęt również audio-video do organizacji karaoke oraz nagłośnienie i oświetlenie. Myślę, że będziecie mile zaskoczeni przebiegiem imprezy. Pozdrawiam serdecznie!
Liczba postów: 705
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Jeśli planujecie ślub to nie zapomnijcie o dobrym DJ DJ mazowieckie . Byłam gościem na jednym z wesel które prowadził Dj NoName. Brak mi aż słów żeby opisać jak wspaniale ludzie bawili się do białego rana…
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Tutaj https://naskrajnej.pl/2023/04/18/restaur...ac-wesele/ możecie poczytać sobie i weselu w plenerze. To super sprawa, takie przyjęcie może byc bardzo klimatyczne. Mimo najlepszych planów, pogoda może być jednak nieprzewidywalna. Dlatego warto mieć plan B na wypadek złej pogody lub innych nieprzewidzianych okoliczności. Może to obejmować możliwość przeniesienia części lub całości wesela do wewnętrznej lokalizacji.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,385
Liczba wątków: 458
Reputacja:
3
05.12.2023, 07:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.04.2024, 23:17 przez pieknyolek.)
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o dobrego DJ na wesele to znalazłam ostatnio https://djnaimpreze.com/dj-na-wesele-w-bydgoszczy/ . Ogólnie usługi są tutaj świadczone na naprawdę wysokim poziomie, więc może jednak to będzie dobry wybór
Liczba postów: 1,385
Liczba wątków: 458
Reputacja:
3
Liczba postów: 1,685
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Jeśli szukasz wyjątkowej kreacji na swój wielki dzień, to serio warto się dobrze rozejrzeć. Ja znalazłam cudne suknie ślubne na https://www.elizabethpassion.com/suknie-slubne i przepadłam – świetne fasony, piękne detale, no i jakość na najwyższym poziomie. W porównaniu do innych salonów mają mega wybór i fajne podejście do klientek. Polecam zajrzeć, bo można znaleźć prawdziwe perełki, a jak coś, to zawsze można umówić się na przymiarkę i sprawdzić na żywo.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: