Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co powinno znaleźć się w wyprawce dla dziecka?
Oczywiście w wyprawce nie może zabraknąć solidnego wózka. Ja długo porównywałam między sobą oferty, aby w końcu trafić na taką, która poważnie mnie zainteresuje. Ostatecznie zdecydowałam się na niecodzienne rozwiązanie - spacerówkę Eruo-Cart Flex. Mimo, że jest to wózek spacerowy, dzięki odpowiedniej wkładce dziecko jest w nim bezpieczne już od urodzenia Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

To prawda a wózek wiadomo na pierwszym miejscu bo ubranka za chwile zmienisz jak maluch wyrośnie a wózek kupujesz na dłużej i dobrze żeby był solidny i wygodny a także bezpieczny, ja mam x-landera i jest to super wózek pod każdym względem
Odpowiedz
Jeśli chodzi o żywienie malucha to można przetestować właśnie jednoskładnikowe słoiczki HiPP dla dzieci powyżej czwartego miesiąca życia. Są stuprocentowo owocowe/warzywne, ekologiczne, bez dodatku cukru. Uważam, że warto od początku rozszerzać dietę malucha.
Odpowiedz
Dzieci też mogą być uczulone na laktozę. Dlatego warto wiedzieć, że na rynku dostępne jest także mleko modyfikowane dla dzieci z alergią na mleko krowie. Jest to mleko Bebilon Prosyneo HA, dostępne w aptekach DOZ.
Odpowiedz
Najtrudniej przyszedł mi wybór wózka. Poświęciłam na to mnóstwo czasu i energii. Ostatecznie wybrałam EasyGo Minima Plus. Wózek w moim mieście radzi sobie bardzo dobrze. Łatwo można go wpakować do komunikacji miejskiej i nie zajmuje tam dużo miejsca. Jestem bardzo zadowolona z niego, więc polecam
Odpowiedz
Myślę, że wózek powinien znaleźć się na tej liście. Ja zrobiłam tak, że kupiłam sobie wózek 2w1 od Coletto, który jest głęboki, ale jest także spacerówką. Znalazłam go online, w sklepie internetowym Outletu Coletto: https://outlet.coletto.pl/pl/p/Wozek-gle...OMOCJA/187 On ma 6 amortyzatorów, więc na każdej trasie super mi się sprawdza, jest wygodny do prowadzenia, bezpieczny dla dziecka, dobrze się nim skręca. Było to świetny zakup w bardzo dobrej cenie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zgadam się z poprzedniczką, że w wyprawce dla dziecka nie powinno zabraknąć wózka dla dziecka. Natomiast osobiście bym nie wybierała wielofunkcyjnego 2 w 1, tylko postawiłabym na wózek głęboki https://mamaija.pl/wozki-dzieciece/wozki-glebokie.html . Myślę, że nie warto inwestować w dużą spacerówkę, której długo nie będziemy używać i ostatecznie kupimy mniejszą i bardziej zgrabną. Dodam tylko, że wyprawkę przed skompletowaniem powinno się dobrze przemyśle, aby nie kupować zbędnych rzeczy, które są tylko gadżetami.
Odpowiedz
Uśmiech)))
Odpowiedz
W wyprawce powinien znaleźć się dobry wózek - to oczywiste. Ja poświęciłam mnóstwo czasu na to aby znaleźć odpowiedni. Ostatecznie, kierując się własnymi potrzebami wybrałam wózek EasyGo Domino. Używam go jako wózek rok po roku i sprawdza się bardzo dobrze, a przede wszystkim jest solidnie wykonany!
Odpowiedz
Z takich podstawowych rzeczy to wszystko co niezbędne do higieny dziecka. Kremy, pieluszki, wanienka, przewijak i wiele wiele innych rzeczy. Najlepiej zajrzeć sobie na stronkę https://www.51015kids.eu/niemowlak/higie...ielegnacja gdzie proponują to wszystko co musi znaleźć się w wyprawce dla dziecka, zobaczcie czy macie już wszystko.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama