Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Przedszkolaki
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 302
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Drodzy rodzice, co myślicie o przedszkolach dwujęzycznych. Ja to nawet o tym nie pomyślałabym, no ale akurat usłyszałam o takich przedszkolach, prywatnych oczywiście i zastanawiam się nad takim rozwiązaniem dla mojego dziecka. Oferta Te Vizji Wawer wydaje się być bardzo interesująca.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 161
Reputacja:
0
Wiem, że to jest bardzo fajne i przyjemne dla dzieci wprowadzanie języka angielskiego. Głównie nauka przez zabawę, tak to powinno wyglądać, szczególnie w przedszkolu co nie. Co do kwestii tego, że przedszkole jest prywatne to dla mnie nie jest to problemem, a i tak wcale to nie wychodzi drogo w porównaniu z państwowymi, gdzie i tak trzeba za różne rzeczy dopłacać.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Te Vizje znam bardzo dobrze, akurat nie przedszkole, ale podstawówkę. Moja córka już jest w 4-tej klasie i jeżeli chodzi o języki obce to jest to tu świetnie rozwiązanie. Trochę żałuje, że nie wybraliśmy też właśnie przedszkola z Te Vizji, ty nie popełnij tego błędu
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Reputacja:
0
Fajna sprawa. Moim zdaniem dobrym pomysłem byłoby na pewno zadbanie o zapewnienie Waszym dzieciom odpowiedniej rozrywki. Może dobrym pomysłem byłoby wspólne wybranie się w takie miejsca jak Ulica Żywiołów? Pomyślcie o tym, by w ten sposób będziecie w stanie zainteresować Wasze dzieci nauką.
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Te Vizje to mogę polecić nie tylko pod kątem jezyków o których wspominacie. Samo podejście do edukacji dzieci, zajęcia na świeżym powietrzu, zastosowany model fiński, który bardzo mi odpowiada. Nauka, wychowanie dzieci na pewno wam tu się spodoba.
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
No i jak tu nie wybrać prywatnego przedszkola  Jak widać różnica jest i mnie to przekonuje!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 653
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
My jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola terapeutycznego Promitis - http://www.centrum-terapii.pl/ Nasz syn ma autyzm i zdecydowaliśmy się na to przedszkole. Chodza tam dzieci z autyzmem i ZA. Grupy nie są duże, terapeuci doświadczeni i panuje tam przyjazna atmosfera. Lepiej wybrać nie mogliśmy.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Już bardzo małe dzieci uczą się pojęć matematycznych, choć bardzo często nie mają o ty pojęcia zarówno one same jak i ich rodzice. Są to jedne z pierwszych zagadnień naukowych opanowywanych przez niemowlęta. Polecam poczytać https://www.wioski.co/blog/matematyka
Liczba postów: 360
Reputacja:
0
A stosowne przedszkole już wybraliście? My w końcu postanowiliśmy o wyborze niepublicznej placówki Tęczowe Abecadło https://teczoweabecadlo.pl/przedszkole/ . Patent w tym stylu całkowicie sprostał moim wymaganiom, dlatego i Ty sprawdź co mają w swojej ofercie! Całkowicie mi to odpowiada.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Przedszkole dwujęzyczne to naprawdę świetny wybór. Córka chodzi właśnie do Te Vizji i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo szybko się uczy. Taki wiek jest najlepszy do nauki języków bo dzieci uczą się teraz najszybciej.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości