Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zabiegi laserowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 87
Reputacja:
0
Witam, od kilku lat mam problem z żylakami i chciałabym się ich w końcu pozbyć. Chcę jednak znaleźć miejsce gdzie będzie to przeprowadzone w bezpieczny sposób, znalazłam niedawno zabiegi laserowe evlt częstochowa i zastanawiam się czy to właściwy wybór. Chciałabym poznać kilka opini na ten temat, za każdą z góry bardzo dziękuję!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Ja z zabiegów laserowych, które miałam wykonywane to najbardziej sobie chwalę epilację laserowa. Poczytajcie o niej jak nie wiecie jak działa - https://klinikamiracki.pl/epilacja-laserowa/ Ale efekty są trwałe i to najważniejsze
Liczba postów: 88
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
zdecydowałam się na depilacje laserową i szkoda że tak długo zwlekałam siostra poleciła mi u dr .Żukowskiej z Łodzi zabieg super pani doktor doświadczona i kompetentna.
Liczba postów: 44
Reputacja:
0
Depilacja jest super. Myślę że większość jak nie wszystkie kobiety byłyby zadowolone z efektów. Sama jestem po depilacji nog w https://www.depicare.pl/ I na pewno pójdę na kolejne części. Pożegnanie się z maszynką to super uczucie.
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
Pamiętajcie, że po samej depilacji nasza skóra jest podrażniona i należy się jej odpowiednia regeneracja. Trzeba uważać na różne czynniki zewnętrzne. Jeśli zastanawiacie się, czy po depilacji laserowej można iść na basen - lepiej się wstrzymać chociaż parę dni i nie narażać skóry na wysuszenie od chloru.
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Zastanawia mnie czy korzystacie z zabiegu depilacji laserowej?
Ja długo myślałam nad tą metodą pozbycia się uporczywego owłosienia i się zdecydowałam 
Zabieg wykonałam w gabinecie Medilaser we Wrocławiu 
Polecam z całego serca  Panie, które tam pracują są niesamowicie profesjonalne i posiadają ogromną wiedzę 
A same zabiegi oferowane przez gabinet nie kosztują dużo, natomiast efekty widoczne są natychmiastowo 
Sprawdźcie sami ofertę Medilaser - depilacja laserowa Wrocław
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Ja bardziej chcę naturalnymi sposobami dlatego mam pytanie odnośnie takiej rzeczy jak maska regenerujaca do ciała myślicie, że gdziem można dobrej jakości maski dostać?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości