Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Problem z uzależnieniem
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Z tego co obserwuje, coraz częściej problem ten dotyka młode osoby, co jest przerażające. Nie tylko dlatego, że to poważna choroba, która potrafi zepsuć całe życie, ale to się skądś bierze, te osoby mają wiele problemów, z którymi sobie po prostu nie radzą. Słyszałem, o nowej metodzie, jaką jest wszywka alkoholowa w Irlandii. Ponoć skutecznie pomaga w leczeniu alkoholizmu. Można takie wszywki wykonać również w Polsce.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 167
Reputacja:
0
Detoksem i odtruwaniem od wszelkich środków psychoaktywnych, w komfortowych warunkach, pod ścisłą, całodobową kontrolą zajmuje się ośrodek terapii uzależnień Medex-Vip w Posadzie 5 km od Konina http://www.medex-vip.pl/o-osrodku Prowadzą też sesje terapeutyczne, z nimi macie szansę wyjść z nałogu. Ja jestem po pobycie u nich i terapii stacjonarnej w ich drugim ośrodku, też w Posadzie. Mogę wam powiedzieć, że od ponad roku jestem trzeźwym człowiekiem.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jeżeli znacie kogoś, to ma problem z uzależnieniem, to moim zdaniem, warto zaproponować takiej osobie specjalistyczne leczenie. Ośrodek Borowik jest najlepszym miejscem dla takich osób, ponieważ pracują tam prawdziwi specjaliści, którzy doskonale znają się na tego typu chorobach. Tam na pewno będą w stanie im pomóc
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
(08.10.2021, 11:43)Kolonia3 napisał(a): Jeżeli znacie kogoś, to ma problem z uzależnieniem, to moim zdaniem, warto zaproponować takiej osobie specjalistyczne leczenie. Ośrodek Borowik jest najlepszym miejscem dla takich osób, ponieważ pracują tam prawdziwi specjaliści, którzy doskonale znają się na tego typu chorobach. Tam na pewno będą w stanie im pomóc
Tak, to prawda, że samemu może być trudno. Są do odpowiednie zakłady specjalistyczne. Ale można sobie jeszcze regularnie korzystać z indywidualnych terapii tego typu jak u pana Arkadiusza z Ostrołęki http://uzaleznienia-ostroleka.pl/o-mnie/ - ma duże doświadczenie w tego typu sprawach.
Liczba postów: 228
Reputacja:
0
Znajomy, który skorzystał z detoksu alkoholowego we Wrocławiu, pomógł sobie i dziś jest w świetnej kondycji. Miał wiele wątpliwości czy jest sens podejmować odejście od alkoholu w powyższy sposób ale teraz nie żałuje.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: