Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Program oszczędnościowy
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Witam, doszłam do wniosku, że najwyższy czas zacząć oszczędzać na swoją emeryturę, żeby móc na niej godnie i bezstresowo żyć. Przejrzałam wiele ofert i najbardziej odpowiada mi ta, którą gwarantuje Wewiór Ubezpieczenia. Mam wrażenie, że to bardzo profesjonalna firma, ale chciałabym jeszcze zapytać co Wy o niej sądzicie, mieliście jakieś doświadczenia z tą firmą? Zaczęliście też już oszczędzać na swoją przyszłość?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A czy słyszeliście już o tak zwanych pracowniczych planach kapitałowych, czyli ppk? Czy ktoś z Was już z tego korzysta? Czy jako pracownicy kwalifikujecie się do tych programów?
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
(04.10.2021, 09:22)mondek24 napisał(a): A czy słyszeliście już o tak zwanych pracowniczych planach kapitałowych, czyli ppk? Czy ktoś z Was już z tego korzysta? Czy jako pracownicy kwalifikujecie się do tych programów?
Tak, ja od samego początku korzystam. U nas w firmie mało kto zrezygnował z tej możliwości, a kilka osób nawet jak zrezygnowało to potem wróciło się zapisać z powrotem bo można
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: