Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kupno procesora teraz
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Cześć wszystkim. Pewnie zauważyliście, że ceny w tej chwili nieco się obniżyły jak chodzi o procesory. Sęk w tym, że za rok ma wyjść zupełnie nowa generacja od AMD obsługująca RAM DDR5. Oczywiście będą odpowiednio szybsze.
Zależy mi na dobrej wydajności głównie do gier i na co dzień do pracy w multitaskingu. Nie wiem, czy interesować się kupnem w tej chwili, czy zaczekać z obecnym do momentu ogłoszenia nowości?
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A skoro już jesteśmy przy takich tematach, to czy wiecie, czym są procesory kwantowe, jak działają i do czego mogłyby być wykorzystywane? Ja na przykład słyszałam o telekomunikacji. A może ktoś z Was miał z nimi już do czynienia?
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Ja miałem właśnie w telekomunikacji do czynienia z takimi procesorami.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 3
Reputacja:
-1
Liczba postów: 226
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
15.05.2023, 15:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2023, 10:48 przez trolla.)
Wie ktoś, jakie teraz są ceny? Chciałbym zakupić, ale słyszałem, ze bardzo drogie, ale wolę się upewnić
Reputacja:
0
Zależy do czego ten procesor, jak do kompa z przeznaczeniem do pracy biurowej to tak drogo nie jest. Jakiś i3 10gen to jakieś 500 zł a wystarczy w zupełności.
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Liczba postów: 202
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A tak w ogóle to wolicie AMD czy Intel? Może wywołam wojnę, ale jestem zwyczajnie ciekawy
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości