08.08.2021, 17:46
Jeśli szukacie dobrego biura podróży to polecam konsorcjum.pl. Przystępne ceny, profesjonalne podejście do klienta i przede wszystkim bardzo dbają o jakość wyjazdów.
|
Biuro podróży
|
|
08.08.2021, 17:46
Jeśli szukacie dobrego biura podróży to polecam konsorcjum.pl. Przystępne ceny, profesjonalne podejście do klienta i przede wszystkim bardzo dbają o jakość wyjazdów.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
09.08.2021, 14:54
Ja najbardziej lubię jeździć z biurem podróży Itaka. Zawsze znajdę u nich wycieczkę spełniającą moje oczekiwania, no i są polskim biurem z pozycją na rynku.
18.08.2021, 18:20
Moim zdaniem Itaka jest najlepszym biurem
Zawsze wycieczka wychodzi idealnie!
09.09.2021, 13:18
Ja przestałem korzystać z biur podróży, odkąd znajomi pokazali mi jak oni planują wycieczki. Znaleźli super, a w dodatku tanie noclegi w Karpaczu. Jedzenie zazwyczaj przygotowują sobie sami, atrakcje mają znalezione również jeszcze przed wyjazdem. No niemożliwe jest znalezienie tak bogatej oferty w podobnej cenie.
09.09.2021, 15:12
Ja zawsze jeżdżę z biurem Itaka. Lubię ich oferty szczególnie te last minute.
09.09.2021, 17:39
Nigdy nie jechałam z tym biurem. Zawsze wybieram biuro Itaka.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
22.09.2021, 15:19
Meh, ja korzystam tylko z Itaki bo co chwile są jakieś akcje z innymi biurami.
30.09.2021, 15:49
Moim zdaniem najlepsze oferty zawsze ma Itaka 8)
06.07.2022, 12:13
Najlepsze biuro podróży to bez wątpienia Itaka - lider rynku, 33-letnie doświadczenie, biuro objęte gwarancją ubezpieczeniową, 9 mln zadowolonych klientów. Planuje z nimi podróże regularnie i nigdy nie zawodzą!
13.07.2022, 15:26
Pewne zadowolenie z wyjazdu gwarantuje moim zdaniem tylko Itaka. Planowałam z nimi wyjazd wiele razy i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Bardzo stabilne biuro z ogromnym doświadczeniem. Co warte dodania, pomimo pandemii w 2021 r., osiągnęli najlepsze wyniki finansowe wśród polskich touroperatorów.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|