Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Projekt domu
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Niedługo zaczynam budowę domu. Kupiliśmy już z mężem działkę a teraz potrzebne są nam dobre projekty tanich domów. Czy wiecie gdzie najlepiej ich szukać? Raczej nie chciałabym robić projektu na zamówienie bo nie widzę w tym sensu.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
ja bym na Twoim miejscu pochodził w różne miejsca i poszukał inspiracji. Ja pomogłem urządzać rodzicom mieszkanie na podstawie kilku lokali w Krakowie. Jednym z nich był akademik. Kraków jest bogaty w miejsca, które inspirują, ale wierzę, że w każdym mieście i w ogóle w każdym miejscu znajdzie się coś, z czego można czerpać inspirację. Nawet wyjście do sklepu po mleko albo do lasu na spacer może być inspirujące  nie wydawaj kasy na specjalistów, zrób to po swojemu
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Projekt już wybrany? Ja zdecydowałam się na mieszkanie i jest to według mnie dużo lepsze opcja. Na pewno znacznie szybciej możecie się wprowadzić. Teraz zabieram się za urządzanie mieszkania. Wybieram odpowiednie dywany do salonu i inne dodatki, meble już mam z grubsza wybrane.
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Z tanim a porządnym projektem domu może faktycznie być trudno. Wiem to z autopsji. Poszukaj na jakiś stronach deweloperskich, budowlanych lub nawet blogach i to nie tylko o domach. Mieszkania Warszawa Wola też możesz poprzeglądać. Na takich stronach są niekiedy fajne wizualizacje projektów z danymi kontaktowymi do wykonawców projektu.
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mojemu bratu projekt był potrzebny. Kupił ziemię pod Suwałkami i chciał się budować. Znalazł idealny projekt w internecie, który przeszedł wszystkie zgody i mój brat ma już postawiony dom. Wykonanie bardzo podobne do projektu i wizualizacji.
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
05.11.2018, 10:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2018, 11:36 przez zuzelek.)
Dobrym rozwiązaniem jest również zarządzanie wynajmem nieruchomości Warszawa.
Oczywiście gdy posiadamy duże mieszkanie, którym trzeba się odpowiednio zająć.
Dobrym rozwiązaniem jest również zarządzanie wynajmem nieruchomości Warszawa.
Oczywiście gdy posiadamy duże mieszkanie, którym trzeba się odpowiednio zająć.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
09.11.2018, 11:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2022, 16:59 przez antoni21.)
Akurat jeśli chodzi o rynny, to powinniście korzystać ze sprawdzonych firm.
Liczba postów: 236
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Z tego co wiem to moja koleżanka kupowała niedrogo tutaj https://www.mgprojekt.com.pl/ projekt dla siebie. Nawet na życzenie, pracownia dokonała w tym projekcie pewnych zmian, które sobie zażyczyła. Mówiła, że tutaj można znaleźć i duże domy i małe, jak również w określonym stylu.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wyposażenie domu polecam zamówić na https://mebleolimp.pl - meble olimp. Wysoka jakość, szybko i bezproblemowo
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: