Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kursy
Hej, szukam miejsca aby zrobić sobie jakiś kurs i znalazłam kursy i szkolenia gorzów wielkopolski. Może wiecie jak wygląda cena szkoleń? Dzięki za odpowiedzi.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

hej a czy ktoś z was doszkalał się w tej firmie https://uxupgrade.pl/ ? zastanawiam się właśnie nad ich ofertą odnośnie metod UX , jakie jest wasze zdanie ?
Odpowiedz
Jedyne szkolenia z certyfikatami opatrzonymi oficjalnymi hologramami Stowarzyszenia Branży Eventowej oferuje https://emtg.pl/wedding-planner/ . Zatem jeśli interesuje Was działalność w takiej właśnie branży to z pewnością powinniście przyjrzeć się dokładniej ich propozycjom szkoleń.
Odpowiedz
Są również dostępne różnego typu dobre szkoły policealne, dla dorosłych. Bardzo fajną szkoła jest szczególnie viessmann.plus i myślałem nad rozpoczęciem nauki tam bo jest tam ciekawy kierunek elektryk. Według mnie to bardzo fajna droga rozwoju.
Odpowiedz
Jeśli myślicie o dalszym rozwijaniu się i poszerzaniu swoich kompetencji - polecam sprawdzić ofertę Studium Pracowników Medycznych i Społecznych. Ja skończyłam kierunek technik ortopeda, ale mają też wiele innych interesujących i przyszłościowych kierunków.
Odpowiedz
Jeśli ktoś tylko chce się doszkalać czy zdobywać nowe umiejętności to czemu nie. Czasem wręcz jest taka konieczność. Profesja Edukacja w Warszawie ma ciekawą i różnorodną ofertę, różne kursy do wyboru jak sprawdzałem. Sam poważnie rozważam żeby się zapisać na kwalifikacyjny kurs zawodowy na technika elektryka. Jakby nie patrzeć dobry fach.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomo, że zależy jakie umiejętności chce się, zdobyć jednak ja uważam, że zawsze warto uczyć się języków obcych. Ja z koleżanką zdecydowałyśmy się na kurs Hiszpańskiego we Wrocławiu https://www.ih.com.pl/wroclaw/hiszpanski/ ( bo tam też studiujemy) i jest naprawdę super! Chodzimy trzy miesiące i już obie widzimy postępy. To na pewno zasługa lektorów, którzy naprawdę pracują z powołania. Polecamy!
Odpowiedz
hej a czy ktoś z was planował kiedyś zrobić kurs wedding plannera? aktualnie widziałam że pojawiła się oferta na stronie https://emtg.pl/ , jak myślicie będzie to dobry pomysł ?
Odpowiedz
Zastanawiam się nad kursem rozliczania czasu pracy kierowców, uważacie że może mi się przydać? Mój brat jest kierowcą zawodowym od wielu lat i chce mu pomóc w rozpisywaniu godzin. Myślę, że wiele zyskam gdy taki kurs będę mieć za sobą.
Odpowiedz
Jeśli chodzi o kursy językowe, to moim zdaniem najlepiej od razu zrobić sobie jakiś profesjonalny kurs języka angielskiego z certyfikatem. Dlaczego? Taki certyfikat może się okazać bardzo przydatny. Na pewno jego posiadanie będzie Waszym dodatkowym atutem, kiedy będziecie poszukiwać pracy na różnych stanowiskach. Z tego, co wiem, to kursy takie organizuje na przykład szkoła Ling Team.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama