Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Drzwi do biura
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 446
Reputacja:
0
hejka, szukam dobrych drzwi do biura, żeby wyglądały w miarę stylowo i porządnie. Znalazłam szkło do biura kraków i zastanawiam się nad szklane drzwi przesuwane kraków. Nie wiem czy firma jest rzetelna i czy w ogóle opłacalne jest kupowanie tego typu drzwi, jak z utrzymaniem ich czystości?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 302
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Teraz raczej nie mamy z tym problemu, na pewno wiele osób przerzuciło się z pracy w biurze na pracę w domu. Home office to następstwo pandemii i wiele firm przekonało się, że można w ten sposób funkcjonować i na pewno praca biurowa po pandemii nie będzie już tak samo wyglądała. Byliście zmuszeni na przystosowanie domu pod home office? Poczytajcie sobie na stronie https://mikomaxsmartoffice.com/pl/jak-za...me-office/ porady w tym temacie.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Dużo jest w internecie ofert sklepów z fajnymi jakościowo drzwiami. Ja korzystałem z http://www.oknomal.pl/drzwi-zewnetrzne.php i jestem bardzo zadowolony, ale wiadomo, że zanim wybierzecie jakieś konkretne drzwi to lepiej przejrzec ofertę kilku albo kilkunastu sklepów, porównać i dopiero dokonać zakupu. Nie ma co zamawiać pierwszych z brzegu
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
17.05.2021, 10:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2021, 10:11 przez Berti.)
Zależy wam na czymś lepszym, czy szukacie może bardziej budżetowej opcji? Jeżeli chodzi o drzwi to jest całkiem spory wybór  Szukając drzwi trzeba i od razu pomyśleć o konkretnych dodatkach. Zobaczcie sobie tak zamki do drzwi chińskich jak właśnie takie będziecie mieli zamiar kupić.
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 87
Reputacja:
0
To akurat racja - na rynku jest całkiem spory wybór, jeśli chodzi o drzwi.
Gdybym miała teraz kupić, to zdecydowałabym się pewnie na drzwi wewnętrzne przesuwne. To wygodna opcja.
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
(05.05.2021, 18:24)katsowa napisał(a): hejka, szukam dobrych drzwi do biura, żeby wyglądały w miarę stylowo i porządnie. Znalazłam szkło do biura kraków i zastanawiam się nad szklane drzwi przesuwane kraków. Nie wiem czy firma jest rzetelna i czy w ogóle opłacalne jest kupowanie tego typu drzwi, jak z utrzymaniem ich czystości? 
Ze szklanych drzwi do biura bym jednak zrezygnował. Po pierwsze jest problem z utrzymaniem ich w czystości, po drugie słabo wyciszają, więc w konferencyjnej sali raczej się nie sprawdzą. Ja zamawiałem drzwi na wymiar we Wrocławiu, mają specjalną ofertę dla biur.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: