Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ferie nad morzem
W tym roku na pewno będzie to sensowniejsza opcja niż jechać w góry, gdzie ruszy cała Polska.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

może zainteresuję Cię wyjazd nad polskie morze w czasie ferii, to ja w ostatnim roku byłam w Jastarni i było przepięknie, hotel w dobrej cenie znalazłam używając tej wyszukiwarki https://www.blueapart.pl/blog/4/co-robic...nad-morzem był bardzo piękny i schludny, spędziliśmy tam rodzinnie cudowne chwile
Odpowiedz
A może ferie za granicą? Biuro podróży Coral Travel ma świetne oferty dla całych rodzin. Aktualnie można z nimi jechać do Turcji czy Egiptu. To świetna odmiana i też relaks. Należy się on każdemu, a dzieciom przede wszystkim.
Odpowiedz
Ferie w tropikach są super Uśmiech polecam jechać z itaką
Odpowiedz
A nie lepiej pojechać gdzieś za granicę? Polecam z itaką, mają świetne oferty
Odpowiedz
Jak już się chce jechać nad morze w ferie to lepiej wybrać jakiś egzotyczny kierunek i korzytsać z czasu na całego Uśmiech Ja polecam wycieczki z itaką
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Też myślę, że jak nad morze to lepiej wykupić jakąś wycieczkę z itaką do ciepłych krajów Big Grin
Odpowiedz
Ja bym jednak zdecydowała się na wyjazd gdzieś za granicę, co robić nad Polskim morzem w zimę? A z Itaką można polecieć gdzieś, gdzie jest ciepło Big Grin
Odpowiedz
W takim razie jeżeli chcecie fajnie spędzić czas wolny z maluchami zarówno zimą i wiosną to tutaj myślę, że warto zajrzeć w wolnej chwili do oferty przygotowanej przez Spokey, gdzie znajdziecie zarówno fajne rolki, ale również łyżwy dla dzieci w fajnych cenach, dobrej jakości i jednocześnie dotrzymaniu terminów realizacji. Warto trochę czasu poświęcić i zacząć dbać o siebie i zapewnić maluchom odpowiednią dawkę czasu. Dajcie znać jak tam u Was udaje się wykorzystać piękną wiosenną pogodę!
Odpowiedz
Myślę, że fajnym pomysłem jest wyjazd gdzieś za granicę z biurem podróży Itaka.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama