Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
meble ze skóry
Cześć, 

Jestem na etapie wyposażania mieszkania. Rozglądam się za jakimiś meblami ze skóry
Ktoś ma na zbyciu takie? lub polecacie jakiegoś tapicera?

Dzięki i pozdrawiam
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli faktycznie lubimy takie meble to myślę, że jak najbardziej jest to bardzo dobre rozwiązanie. Muszę przyznać, że mi także zależało na tym, aby kupić wysokiej jakości meble hotelowe. Na całe szczęście udało mi się je znaleźć w https://dominova.com.pl/meble-do-hoteli-cat-181 i oczywiście polecam każdemu ten sklep.
Odpowiedz
Wszystko chyba zalezy od upodoban Uśmiech ja akurat za skora nie przepadam bo szybko sie niszczy przy zwierzakach ktore w domu posiadam, ale bardzo do gustu przypadly mi meble canvani - nie dosc, ze bardzo dobrze wykonane, to wygodne i ladnie sie prezentuja Uśmiech)
Odpowiedz
Ja muszę się pochwalić, że jakiś czas temu udało mi się upolować wypoczynek skórzany używany w serwisie Pokato.pl. Czasami warto jest zaglądać na takie serwisy ogłoszeniowe, bo czasami można znaleźć prawdziwe perełki za przysłowiowe grosze Wink Wypoczynek wygląda praktycznie jak nowy, a ja naprawdę nie musiałam za niego dużo zapłacić Wink
Odpowiedz
Skórzane meble mają to do siebie, że jeśli są wykonane z naprawdę solidnych materiałów, to mogą prezentować się świetnie przez wiele lat, choć jednak trzeba pamiętać o dbaniu o ich skórzaną powierzchnię. Ja mam w domu skórzany fotel z podnóżkiem i jest on na ten moment zdecydowanie jednym z najwygodniejszych elementów wyposażenia mojego domu. Wink
"I had the craziest dream last night. I was dancing the White Swan."
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama