Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezent mąż
Witam panów. Czy korzystacie z ciśnieniomierzy naramiennych? Kupiłam na stronie sklepu internetowego Diagnosis prezent dla męża, który choruje na nadciśnienie i zastanawiam się czy będzie zadowolony.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Moim zdaniem najlepszy byłby jakiś elegancki prezent dla mężczyzny, na przykład coś z galanterii skórzanej. Co powiecie na jakieś nowe etui na karty lub skórzany pasek do spodni? Wydaje mi się, że takie prezenty są uniwersalne i nadają się dla każdego i na każdą okazję Wink
Odpowiedz
Mąż kocha grać w karty, jest to jego hobby i od zawsze marzył o swojej talii, z jego rysunkami, całkowicie spersonalizowaną. Właśnie taką zamówiłam mu na prezent. On o wszystkim wiedział, więc nie było wielkiej niespodzianki, ale cieszył się jak dziecko, gdy miał swój udział w tworzeniu swojej talii. Jej wykonaniem zajęli się specjaliści, czyli producent opakowań kartonowych i gier planszowych Media Gold https://mediagold.com.pl/karty-do-gry z Krakowa. Zlecenie wykonali całkowicie profesjonalnie, w dobrej cenie, terminowo, wykonali kawał dobrej roboty, polecam gorąco.
Odpowiedz
Mój mąż to książkowy mol ostatnio na urodziny dostał odemnie fajną książkę pt " Rosyjski zabójca. Zakochani w mroku. Tom 1" z tego sklepu tutaj https://www.taniaksiazka.pl/rosyjski-zabojca-zakochani-w-mroku-tom-1-anna-zaires-p-1500155.html .  Jest to historia pełna tajemnic, zawirowań,brutalności, pożądania, namiętności i seksu.
Odpowiedz
Babyliss ma bardzo fajne rzeczy do włosow, mój maż jakiś czas temu dostał ode mnie świetną maszynkę z linii japońska stal. Maszynka prezentuje się super, z tego co wiem to działa także bardzo dobrze, można bardzo długo na jednym ładowaniu działać
Odpowiedz
to idealna alternatywa, jeśli ktoś nie lubi siłki...

hurtownia instalacyjna tychy
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja mojemu mężowi kupiłam wymarzoną podróż. Jechaliśmy do Egiptu z biurem Itaka, był bardzo szczęśliwy.
Odpowiedz
tez bym chcial dostac podróż Big Grin

___
hurtownia fotowoltaiczna
Odpowiedz
już mam kupiony dla męża trymer Babyliss X-metal, urządzenie wygląda świetnie, ma niezłe parametry,na pewno będzie świetnym prezentem, ktory bedzie przez niego systematycznie używany
Odpowiedz
Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama