Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kardiolog konsultacje online
Hej,
Szukam dla mojej mamy kariologa. Moja koleżanka podpowiada, że kardiolog konsultacje online kraków to dobry wybór. Co sądzicie? pozdrawiam
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

(02.09.2020, 10:57)daria kowalik napisał(a): Hej,
Szukam dla mojej mamy kariologa. Moja koleżanka podpowiada, że kardiolog konsultacje online kraków to dobry wybór. Co sądzicie? pozdrawiam

Jak dla mnie te wizyty i diagnozy online nie mogą równać się prawdziwym wizytom. Ja polecam centrum Medic House i lekarza Piskorowskiego. Bardzo profesjonalny kardiolog, zna się na swoim fachu, dokładnie bada pacjenta i skutecznie stawia diagnozę.
Odpowiedz
To prawda, że konsultacja online nie zastępuje normalnej wizyty, ale są sytuacje, w których doskonale się sprawdza. Ja korzystam z porad kardiologa online w poradni MelissaMed - https://melissamed.pl/kardiolog . Chorobę mam pod kontrolą więc nie zawsze muszę widzieć się "na żywo" z lekarzem. Wyniki badań lekarz może skonsultować online, a gdy dzieje się coś niepokojącego to zaprasza na normalną wizytę i dodatkowe badania. Moim zdaniem takie konsultacje online to w wielu przypadkach naprawdę dobre rozwiązanie.
Odpowiedz
Do kardiologa chodzę tylko stacjonarnie, jakoś nie mam przekonania do takich porad online, bo jednak lekarz, a zwłaszcza kardiolog, musi mnie kompleksowo zbadać. Korzystam z usług prof. Wranicza ze specjalistycznej poradni kardiologicznej http://kardiologlodz.com/ w Łodzi. To jest bardzo dobry specjalista, ma szeroki zakres usług, ogromne doświadczenie, no i kompetencje. Lepszego kardiologa nie mogłabym sobie życzyć, to profesjonalny lekarz, bardzo sympatyczny.
Odpowiedz
Jeżeli chodzi o serce to raczej nie ma żartów i do kardiologa lepiej udać się osobiście. Jedną z sprawdzonych przychodni kardiologicznych na pewno są oni https://cardioteam.pl/ Mnóstwo osób, których znam korzystało z ich usług, nawet jeżeli chodzi o standardowe diagnostyczne badania serca.
Odpowiedz
Ale nad czym się tutaj zastanawiać? Liczy się przecież Wasze zdrowie, które zawsze powinno być kluczem. Na szczęście dzisiaj pomoc dobrego kardiochirurga jest możliwa też w Polsce, więc dowiedzcie się na ten temat więcej. Myślę, że moglibyście bardzo na tym skorzystać, więc nie ma co tutaj zwlekać z podjęciem działania.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Słyszałam, że lecznica Citomed ma niezłych kardiologów w Toruniu https://www.citomed.pl/ O ile mi wiadomo, nie mają długich terminów, zatem warto się do nich umawiać. Na miejscu od razu mogą wykonać przeróżne potrzebne badania, jak choćby echo serca, czy holter ekg. Lubię w służbie zdrowia kompleksowość, nie znoszę bieganiny od poradni do poradni.
Odpowiedz
W takim razie jeżeli zabieracie się za poszukiwania profesjonalnej pomocy i jednocześnie jakości w zakresie wyboru odpowiedniej kliniki w której będą Wam w stanie skutecznie pomóc w powrocie do zdrowia i wykonania wszystkich badań oraz zabiegów to zdecydowanie mogę polecić do sprawdzenia https://www.citomed.pl/poradnie/kardiolo...poradni-12 z którymi bardzo dobrze nam się współpracuje. Do tej pory niezawodni i co najważniejsze wszystko wyszło tak jak to sobie zaplanowaliśmy. Pozdrawiam serdecznie!
Odpowiedz
Lepiej będzie jak od razu umówisz się na wizytę bo z sercem nie ma żartów i trzeba szybko działać. Osobom z Kielc i okolic polecam klinikę kardiolog-kielce.pl gdzie dostaniesz najlepszą pomoc. Mają tam świetnych lekarzy i nowoczesny sprzęt więc pomoc dostaniesz od ręki.
Odpowiedz
Od jakiegoś czasu mam problemy z sercem. Co jakiś czas boli mnie tak bardzo, że nie da się nic robić, a po chwili przestaje. Czy może to być coś poważnego? Mam to od dwóch miesięcy. Raz na 1-2 tygodnie czuję ten ból, ale później wszystko wraca do normy. Powinnam zrobić jakieś badanie typu echo serca albo holter ekg, czy to może po prostu wynikać ze stresu i nie jest to nic poważnego?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama