Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
gdzie wesele
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 143
Reputacja:
0
czesc,
szukamy z mezem (mamy tylko cywilny, teraz czas na impreze) miejsca na nasze wesele. Oboje jestesmy ze śląska i szukamy miejsca, które pomieści dość sporą liczbę osób (około 150). Słyszelismy o takim miejscu jak hotel restauracja biały dom w czerwionce, znacie? Znajome z pracy mówiły, że bardzo dobre miejsce, ale chciałabym poznać wiecej opinii
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,133
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Mi się strasznie podobają przyjęcia w plenerze - jak myślicie jaki jest minimalny koszt takiego wesela na 100 osób? Ryzykiem największym jest jednak chyba pogoda - co jak spadnie deszcz, albo gorzej, rozpęta się burza. Znalazłam takie miejsce, jak https://naskrajnej.pl/wesela-w-plenerze/ Co myślicie?
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Ja akurat byłam jedynie w Instalacje Art Bistro, ale to Warszawa  Natomiast gdyby ktoś szukał akurat w stolicy to bardzo polecam to miejsce!
Liczba postów: 248
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
pewnie wam się przydadzą kieliszki do wódki wesele jakbyś szukała jakiś fajnych , oryginalnych wzorów to ja polecam zajrzeć na stronę www.dodatkiweselne.pl tam mają wszystko co sprawi by przyjęcie było perfekcyjne
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
ja bym wybrała jakiś nastrojowy zakątek nad rzeką np. przystanek tleń
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Obecnie ceremonie zaślubin w plenerze są bardzo modne. Sama wyszłabym ponownie za mąż dla takiej scenerii. Niedawno trafiłam na ofertę https://quadrille.pl/oferta/slub-w-plenerze/ i nie mogłam się napatrzeć.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To gdzie zorganizować wesele zależy od Waszego gustu  Myślę że na taką liczbę osób nie będziecie mieć problemu ze znalezieniem ładnej sali  Pamiętajcie żeby doagdać się z właścicielami odnośnie stołów! My mieliśmy okrągłe stoły składane bankietowe i bardzo bylismy z nich zadowoleni.
Liczba postów: 280
Reputacja:
0
Teraz jest naprawdę w czym wybierać. Jeżeli szukasz dobrego miejsca na wesele to zerknij
sobie tu https://jablon-resort.pl/
Jest to super obiekt do organizacji właśnie takiej uroczystości jaką jest wesele. Koniecznie sprawdź jak wygląda
sala i najlepiej umów się na spotkanie.
Liczba postów: 273
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
A ja też nie wiem jeszcze gdzie, ale wiem za to, że fotograf ślubny Zabrze będzie nam robił zdjęcia. Kiedy pokazałam rodzinie jego portfolio, to wszyscy zgodziliśmy się co do tego, że to nie może być nikt inny. Ma doskonałe prace, a niektóre są nagradzane nawet. Ja nie wiem, czy ze mną zrobi też super ujęcia, ale ładne to one na pewno będą.
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Nie no jak przygotowywać wesele to w jakiś ładnym miejscu a nie w przemysłowej hali. Wydaje mi sie, tutaj http://www.willazagorze.pl/news/163/106/...ANIEJ.html możesz skorzystać z fajnej promocji na sale weselną. Moim zdaniem warto.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości