Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Materac po remoncie w Katowicach
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 698
Liczba wątków: 688
Reputacja:
0
Czyszczenie materacy biorę pod uwagę po zakończonym niedawno remoncie mieszkania w Katowicach. Mimo że łóżko było przykryte folią, podczas prac wszędzie pojawiał się drobny pył i mam wrażenie, że część mogła dostać się również na powierzchnię materaca. Dokładnie odkurzyłem sypialnię, stelaż oraz podłogę, ale zastanawiam się, czy zwykłe odkurzenie samego materaca będzie wystarczające. Nie ma na nim widocznych plam, chodzi więc przede wszystkim o dokładne odświeżenie po remoncie. Czy ktoś miał podobną sytuację i zdecydował się na profesjonalną usługę? Interesuje mnie, czy po takim czyszczeniu trzeba długo wietrzyć pokój i jak szybko można ponownie przygotować łóżko do normalnego spania.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 504
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Jeśli budzimy się niewyspani albo z uczuciem spięcia w plecach, warto zastanowić się, czy materac jest na pewno dobrze dobrany. Samo sprawdzenie kilku modeli w sklepie może dużo wyjaśnić. W przypadku https://www.magniflex.pl/materace-pianko...gnistretch magniflex magnistretch ciekawostką jest medyczny certyfikat oraz rozwiązanie ukierunkowane na delikatne rozciąganie kręgosłupa w czasie snu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: